Стоян Алексиев на плодова диета

14 Ноември 2021, 14:00


Стоян Алексиев бори с витамини обзелата го депресия. 70-годишният актьор, когото пандемията остави съвсем без сценични изяви, си хапва редовно сезонни плодове, та белким тонусът му се върне. Онзи ден той пак се запаси с голямо количество грозде от кварталния супермаркет.

В магазина, намиращ се до дома му в кв. „Гео Милев”, ветеранът влезе по дънки и зелено яке. На лицето си той бе сложил предпазна маска, която го правеше неузнаваем. Никой от персонала и клиентите не заподозря, че диша един и същ въздух с екранния проф. Генадиев от „Откраднат живот”, който в зенита на кариерата си се прочу и като донжуан – тогава папараци го щракнаха да бърка публично в гащите на млада колежка и да гали пубиса й.

От супермаркета Стоян си взе само чепки с грозде и гъби. На него дори не му се наложи да ползва пазарска количка - пликчетата с продуктите държеше в ръка. От джоба на панталона му се подаваше бутилка с минерална вода, но касиерката не направи проблем - даде си сметка, че шишето не е крадено.

„Няма работа за мен. Тъжно е, но това е положението. Не съм излизал на сцената на Народния театър повече от година. Явно никой няма нужда от моите знания и умения”, сподели ни неотдавна пенсионираният артист. И допълни, че откакто разполага с много свободно време, се е отдал изцяло на семейството си. Дните му минавали в разходки с най-близките хора и в пазаруване за дома, а като цяло настроението му било предимно минорно.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени