Страхил Гановски: Ще съдя Маги Вълчанова за 20 бона, нека докаже в съда, че съм „пиявица“

4811
03 Декември 2016, 12:00


„Ще съдя неблагодарната Магдалина Вълчанова за обида, защото ме нарече „пиявица“! Освен това изрече по мой адер куп нелицепориятни и неуместни думички, които не отиват на дама като нея.“ Това споделя Страхил Гановски, първият организатор на конкурс за красавици у нас „Мис Родина“ през 1988г., както и наш представител на световния конкурс „Мис Свят България“.

Tой смята искът му да е на стойност 20 000 лева. Не се отричам от думите си, че дадох титлата на Маги с лъжа. Калканджиева е била винаги само и единствено организатор. От нея никога не е зависело кой ще стане пръв“, коментира Гановски.

Той припомня, че Маги не е била дори в челната десятка, а той еднолично чрез правата, които има като лицензиант е преценил, че е достойна да представи страната ни на конкурса. „После тя ме осъди, че съм си правил реклама на неин гръб с нейна снимка на сайта ми“, каза Гановски.

Според Страхил проблемите му с миската започнали, когато тя поискала да направи „служебно“ победителка в негов конкурс Радост Тодорова, „нейно момиче“, без въобще да се явява на конкурса.

Дни след материала реакциите на Маги Вълчанова не закъсняха: Ако не съм аз Страхил няма какво да говори из медиите. Няма нищо вярно в неговите думи. Той е причината у нас конкурсите за красота да имат лош имидж“, казва Маги.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени