Сузанита брои 7 бона за 700 кубика! Вижте новите й придобивки

08 Февруари 2021, 12:28


Повече от 7 бона брои Сузанита за новите си цици. Певицата се тунингова в Турция. Точната сума е 3370 евро. В нея е включено всичко, дори престоят на Сузи в южната ни съседка, както и процедурите по възстановяване.

 

Певица значително наля пазвата си. Щерката на Орхан Мурад се наблъска с по 350 кубика във всяка гърда.

 

„Вече съм напълно възстановена казва Сузи, която един ден прекарва под лекарско наблюдение в клиниката. Много съм доволна. Не чувствах никаква болка. На втория ден танцувах без проблеми, а по-късно ходих на фризьор".

 

Сузанита в момента е под карантина. След прибирането си от Турция тя трябва да остане изолирана за 2 седмици, както гласи новата заповед. „Нямам търпение да изляза навън и да разходя новите цици, както обичам да казвам“, разкри щерката на Орхан Мурад. „Вече съм толкова яка, че 70% от българите ме желаят“, добавя със самочувствие младата изпълнителка.

 

Сузи от дълго време има намерение да си налее пазвите, ала родителите й заявяват, че може да го направи най-рано, когато навърши 18 години. Именно дни след пълнолетието си тя е в Турция и слага огромните балони в гърдите си. Най-вероятно това е подаръкът й за празника, пише „България Днес“.

 

Операцията на циците не е първата корекция на Сузанита. Устните на изпълнителката на „Луцифер и Буда" вече са огромни и пълни с хиалурон.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени