Сузанита говори пред Карбовски за зависимостите си и лечението в клиника

https://hotarena.net/az-jenata/suzanita-govori-pred-karbovski-za-zavisimostite-si-i-lechenieto-v-klinika HotArena.net
Сузанита говори пред Карбовски за зависимостите си и лечението в клиника
Драматичните обрати в живота на Сузанита ще бъдат обстойно разказани през Мартин Карбовски.

Дъщерята на Орхан Мурад, която беше приета за кратко в клиника за лечение на зависимости, сподели пред феновете си в Instagram, че именно пред именития журналист ще разкаже историята си. 17- годишната Сузанита в момента е заедно със семейството си се опитва да се отърве от демоните си, пише „България Днес”.

6 Коментара

....

преди 3 години

Много отдавна игнорирам Карбовски лайномета и деградета които "представя"в предаването си.

Коментирай

George1

преди 3 години

Никой не се интересува от това цигане.

Коментирай

Силвия

преди 3 години

Намирисва ми ,че това малко момиченце се e друсало само защото е модерно...

Коментирай

Карбовски да си ходи

преди 3 години

Той си е бездарен комплексар и вече се оля съвсем, като покани наркоманката и проститутка....Не виждам абсолютно никаква сензация в нейните "действия". Със сигурност доста подрастващи ще я гледат и ще им повлияе зле.

Коментирай

Хм

преди 3 години

Собствената и майка е унищожи и съсипа живота на това дете. На тази крехка възраст ако не е имала подкрепата на родителите си и познанствата на баща си, нямаше да стигне до тук. Трябваха да изчакат да стане на 18г.

Коментирай

Парушев

преди 3 години

В една нормална държава социалните още след излизането на първия и клип щяха да отнемат родителските права. При нас родителите могат да се гаврят с децата колкото си поискат. Според мен висчки средства за лечението и трябва да ги приберат от Муратови, защо обществото да плаща за техните пропуски.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.