Сузанита ражда до дни в чужбина

07 Септември 2022, 11:53


До дни се очаква да роди първото си дете певицата Сузанита. То е резултат от любовта й с копиехвъргача Марк Славов. Скандалната изпълнителка ще роди в чужбина, като вече е избрала име на бебето си. Новините бяха потвърдени и от майката на Сузанита - Шенай.

"Всичко за раждането е вече готово, като дори името е измислено. Бебето ще се казва Красимир. Така избра дъщеря ми и ще се роди в чужбина", обясни пред "България Днес" бившата съпруга на Орхан Мурад, която има нов човек в живота си.

 

Шенай в момента е на почивка

Шенай в момента е на почивка

 

"Влюбена съм, но няма да покажа мъжа на живота си! Това не е нужно на никого. Не че толкова вярвам в суеверия, но с Орхан Мурад видях какво е да си постоянно в устата на хората я за добро, я за лошо. Затова щастието е в тишината" - категорична е Шенай.

 

На морето е с любимия

На морето е с любимия

 

След раздялата с Орхан, с когото не само че не говори, но и не търси никакъв контакт, Шенай се разхубави, отслабна и започна да се грижи за себе си, нещо, което по думите й загърбвала във връзката си с певеца.

"Записах се за танци, тенис, освежих кожата си, чувствам се по друг начин. В момента съм на почивка и съм щастлива и свободна. Мога да се омъжа, ако реша, а може и да си живеем така с моя любим, който не е българин. От години не съм се чувствала така споделена", радва се Шенай.

19-годишната Сузанита също не иска да говори с баща си. Двамата още са в обтегнати отношения, след като певецът се ожени отново през май. Скандалната певица дори няма намерение да го информира, като се роди бебето. "Той сигурно ще е достатъчно зает в очакване на своето бебе", коментира с тъга Сузанита.

 

Орхан Мурад

Орхан Мурад

 

"Това, че ще ставам баща... за тези неща не се говори, докато не се роди детето. Все още не искам да кажа. Няма нищо лошо да стана баща и на едно момче, Господ си знае работата. Засега ще замълча", заяви изпълнителят от своя страна по повод новината, че ще става отново татко. По думите му той живял богоугодно и правил само добро на хората. "Бил съм и нещастен по някой път, но за кратко - от беди, от предателства. Но съм непоправим оптимист, обичам си живота. Не обичам да говоря за личния си живот", казва Орхан Мурад.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Това никой е го интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени