Сузанита запозна поредното гадже с родата, пак е в Турция за корекции (Снимки)

2704
26 Януари 2021, 11:00


На крилете на любовта е Сузанита.  Младата певица вече е представила половинката си на Орхан Мурад и майка си Шенай, научи HotArena.  Семейството на певицата  настоява за среща с момчето и страшно много харесват бъдещия си зет.

Сузи и гаджето й са заедно почти от шест месеца. Запознават се през лятото. Момчето е по-голямо от певицата. Всеизвестен факт е, че тя си пада по батковци. Всичките й гаджета са по-зрели от нея Кой е човекът до Сузанита тя не споделя, но "България Днес" публикува кадър на младежа пленил сърцето на 18-годишната изпълнителка. „Обичам го“, признава Сузи в едно от епизодичните си сторита в социалните мрежи,  на което е и гаджето й. С което показва, че нещата са изключително сериозни.

В същото време певицата се подлага на поредната операция в Истанбул в много скъпа клиника. Щерката на Орхан Мурад се пусна от болничната стая, а на ръката й ясно си личи абокат. Едва ли Сузи ще слага силикон в гърдите, тъй като тя наля пазвите преди броени месеци. Най-вероятно изпълнителката ще тунингова друга част от тялото си, която не харесва.

Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Фигаро
преди 2 месеца
0
Абе, пич, ти от коя планета си? Със строг контрол и наказания не можело да се постигне нищо. Или ти си бил най-хрисимото дете като малък или не си родител и не знаеш какво е да възпитаваш едно дете. Когато то кривне в грешната посока, много ясно,че наказанията и забраните ще оправят нещата, а не да се подкрепят малките к*рвенца . Каквото щеш пиши, но това извънземно е всичко друго, но не и нормално изглеждаща тийнейджърка и за всичко са виновни родителите! Точно това е проблема, че няма строг контрол и наказания.Баща й да й тегли един-два големи боя, да я заключи в тях да видиме къде ще ходи лайното му с лайно.Ще хваща пътя или гората!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Тази отдавна се търкаля по нанадолнището.Хванала поредния които ще се позабавлява с нея и я зареже.Родителите я направиха такава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Suzi
преди 2 месеца
-1
Грешно ви е инфото,к*рвето днес си слага цици!Най-после си изпълни детската мечта!Гледайте Instagrama ,ако ще пишете статия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИВО
преди 2 месеца
-1
С курва майка,курва и дъщеря...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 2 месеца
-1
В средата. на ноември беше със старото гадже а баща и разправяше колко го харесват!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
0
Иване, Иване, какво да направиш като родител, освен да подкрепяш детето си. Сузанита е изпусната отдавна. На всеки родител може да му се случи детето му да кривне в грешна посока. Ако Сузанита неше в нормална държава, може би агенцията по закрила на детето щеше да се намеси навреме още след първото “клипче”, но уви, живеем в Бъшгария. Със забрани и строг контрол нищо не може да постигнеш, даже може на настъпи обратният ефект и детето ти още повече да се отдалечи от теб. Миналото не можеш да затриеш, гледаш напред и си с детето си. Дано някой младо момче да бъде стабилизиращ фактор на това толкова объркано момиче. Гледайте си децата, особено през първите седем и ги обичайте, че после лягат на гърба на и без това бедното ни общество.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени