Светла Иванова с нова медитация за възстановяване след Covid

687
17 Май 2021, 15:26


Името на Светла Иванова от години се свързва с пеене, писане и йога. Това са нейните начини за изразяване и себераздаване, които тя преплита в иновативни, интересни и полезни проекти, създадени с много любов и стремеж да помогне на другите.


След успеха на най-новата й интерактивна „Вълшебна книга“, която включва 18 медитации и ни подтиква към по-смислен диалог със самите нас, Светла вече е готова с новата си медитация. Тя е озаглавена „Нова реалност“ и е с актуалната насоченост „Възстановяване и зареждане след прекаран Covid 19“.


„Световната пандемия от коронавирус беше поредното силно доказателство за разрушителната роля на хората за нашия общ дом – Земята. В момента ние не сме нейни пазители, а по-скоро нейни разрушители!“, категорична е дългогодишната йога преподавателка. „Създадох тази медитация, за да помогна на всички да оставят настрана моделите на стрес и напрежение по време и след изкаран коронавирус. Но тя ще ви даде и много повече от това. Целта й е да ви дари с покой и презареждане сега и да ви настрои положително към настоящето.“, разказва Светла Иванова.


С медитацията „Нова реалност“ ще се освободите от негативното, което вече сте преживели. Ще откриете и проектирате бъдещето си през радостта в настоящето, благодарение на опита и мъдростта, които сте натрупали. С нея ще разчупите стария модел, ще изхвърлите излишния товар и ще създадете нови мемове в ума си за бъдеще – такова, каквото го искате и си го представяте.


„Обещавам ви, че след тази медитация ще се чувствате много, много по-добре. Като нови. В нова реалност.“, категорична е Светла Иванова.


С медитацията „Нова реалност“ може напълно безплатно да се запознаете тук: https://www.youtube.com/watch?v=j-7dlUegAG8 В YouTube канала Светла Иванова - Йога Онлайн ще намерите още много медитации и йога практики с доказания професионалист, включително и упражнения за дишане след Covid. За тези, които искат да променят живота си и да се потопят изцяло в една нова по-добра реалност, всяка неделя от 20,30 ч. Светла Иванова води безплатна медитация в Instagram профила си https://www.instagram.com/svetlaivanovayoga/ А книгата й „Вълшебна книга“ може да поръчате сега на промоция заедно с 4 подаръка от магазина в сайта й: www.svetlaivanova.com


При интерес към медийни участия:


Валентина Ненова

PR специалист

0888 422801, valeta2702@gmail.com
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и това го имаше
преди месец
0
Помня като се откриваше първия Playboy Bar във Варна, 1999г. тя се яви на кастинг за танцьорка-стриптизьорка да работи там. Ама за това не знаехте нали....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Азз
преди месец
0
Мале, чудя се мъжът на този кукумицин как я търпи....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени