Светлана Гущерова харчи по 30 бона на месец

https://hotarena.net/az-jenata/svetlana-gushterova-harchi-po-30-bona-na-mesec HotArena.net
Светлана Гущерова харчи по 30 бона на месец

Светлана Гущерова хич не си поплюва, когато реши да пазарува. Тя редовно си купува скъпи дизайнерски тоалети и аксесоари за хиляди левове, с които после се фука в социалната мрежа. Близки до милионерската съпруга издават, че има месеци, в които пръска по 30 бона, без да й мигне окото.

Отделно от дрехите, блондинката дава луди пари и за разкрасителни процедури, включващи филъри, ботокс, антицелулитни, фризьорски услуги и други. Хубавицата с много естетични подобрения харчи като за последно и бързо стопява банковите сметки на заможния си съпруг, писа Уикенд.

 

4 Коментара

баста

преди 2 години

Абсолютни измишльотини,прекалявате.

Коментирай

Оли

преди 2 години

Незнам какво харчи, но прилича на жалък изкривен клоун в лице и пълна безвкусица в облеклото съчетана по циганско селски начин. Класа, интелект и излъчване не можеш да си купиш. Простотията крещи

Коментирай

fu

преди 2 години

ох, какъв кич, не знам кое е по-грозно, репликата на яйце Фаберже, с изключително ниско качество, или този отвратителен сервиз Версаче, нареден специално за снимката, да ни видят колко сме "богати". А самата тя изглежда все по-зле и по-зле с времето.

Коментирай

Светлана

преди 2 години

Фабержето е 100% оригинал не ви се вярва от завист колко е огромно и скъпо за това пишете такива глупости

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.