Светлана Гущерова иска четвърто дете

https://hotarena.net/az-jenata/svetlana-gushterova-iska-chetvarto-dete HotArena.net
Светлана Гущерова иска четвърто дете

Бившата плеймейтка може да има четвърто дете. „Още от малка си мечтая за голямо семейство“, споделя блондинката пред Телеграф.

Днес е на път да превърне своя копнеж в реалност. Светлана вече е майка на три деца – 4-годишната Анелия-Добромира, Добромир на 2 г. и 10-месечният Кристиян.

„Не мога и не искам да си представя живота си по друг начин, искам да имам 4 деца и се надявам съвсем скоро и това да се случи“, издава тя. И допълва, че достатъчно си е поживяла преди да срещне Християн Гущеров. Вече не й се излизало на дискотеки.

Съпругът й я впечатлил точно с това, че е на същата вълна – домошар, който обича да си седи вкъщи. Двамата заедно отишли в началото на кино, а той й признал, че не е посещавал прожекция от цели 8 години.

Светлана може да се похвали с приятни и леки бременности. Не качва много килограми, активна е през цялото време, но за съжаление и трите й деца са били в кувьоз.

Освен на лекаря си, който всеки път е до нея при раждането и следи развитието на бебетата й, Светлана има пълно доверие и на астролога си. Допитва се до звездите за всякакви по-важни неща, а понякога просто се колебае какво решение да вземе.

 

 

 

4 Коментара

hhhhhhh

преди 1 година

Преди 4то да запише нещо да учи с дебелака, че дъртия като спре да дава парички, ще се редят на социални с все копеленцата с комични имена.

Коментирай

джейк

преди 1 година

да се запише с отрочетата си първи клас че не знае 2 столици

Коментирай

киро брейка

преди 1 година

гущера ще плати за фалшива диплома

Коментирай

Лупи

преди 1 година

Потни, мазни, дебели пръстчета, обгръщат “фината” снага на Гонзовица. Вютони и Шанели да се веят, няма значение, че върху им изглеждат като ментета. Вярно е!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.