Светлана Гущерова кръщава третото си дете на мъжа си

https://hotarena.net/az-jenata/svetlana-gushterova-krashtava-tretoto-si-dete-na-maja-si HotArena.net
Светлана Гущерова кръщава третото си дете на мъжа си

Светлана Гущерова трябва да роди всеки момент.

Бременната пенсионирана плеймейтка вече е влязла в 9-ия месец и се очаква съвсем скоро да се появи на бял свят третият им наследник. „Уикенд” научи, че Светлана ще роди отново в „Майчин дом”, при известния акушер-гинеколог д-р Валентин Дяволов, който изроди дъщеря им Анелия Добромира и сина им Добромир.

Блондинката е решила да кръсти детето на мъжа си Християн. Анорексичната красавица не разкрива пола на бебето, на ако е момче, ще се казва Християн, а ако е госпожица, ще бъде Християна. Тунингованата блондинка ражда през 1-2 години, като смятала да не зачева повече и да си останат с 3 деца, но не отхвърляла възможността и за четвърто, ако властният й мъж поиска.

2 Коментара

hhhhhh

преди 1 година

А на майка си и баща си, дето ѝ берат срама, че е проста като табуретка и курва, кога?!?!!?!?!

Коментирай

хаха

преди 1 година

Те не заслужават защото са бедняци.Все пак парите идват от стария Гущеров и от Хриси затова на тях трябва да се измазним.А тая готованка нали с нищо не допринася за семейния бюджет, така че поне да роди няколко деца и тях да се отчете с нещо, че тоя мързелив гъз за нищо друго не става.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.