Светлана Гущерова подкара Майбах

https://hotarena.net/az-jenata/svetlana-gushterova-podkara-maibah-2 HotArena.net
Светлана Гущерова подкара Майбах

Ех, добре си живеят някои хора. Криза - не криза, война - не война, Светлана Гущерова си кара майбаха и не й пука, видя HotArena. 


Мацката беше изловена от денонощните папараци на \"България Днес\" заедно със своя приятелка, която не отказа да се повози на скъпата машина.

4 Коментара

Съгражданин

преди 2 години

ама доста дълъг път е изминала от родното Търговище...

Коментирай

maionezata

преди 2 години

stariq gu6ter e razvyrzal kesiqta s kradenite pari

Коментирай

хаха

преди 2 години

Такива жалки човечета като тази са ми най-смешни.Един ден не работила, един лев не изкарала, няма никакви таланти ама се качила на скъпата кола и се има за важна.Истински успелите хора имат някакъв талант и професия и парите и скъпите коли са следствие, а тази освен че се чука с подходящите хора други таланти няма.Добре че е свекъра, който не иска да я погледне да дава парите , че да може тази смешница да се прави на велика и богата.А и тя добре си знае, че ако не се възползва от парите на другите ще тъне в нищета в циганския квартал на Търговище или там откъдето беше.Това само в Бг го има - да караш майбах, а да си тъп и неграмотен като цървул.

Коментирай

Светлана

преди 1 година

уча више!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.