Светлана Гущерова роди с помощта на астролог! (Вижте какво разказа миската)

https://hotarena.net/pod-pricel/svetlana-gushterova-rodi-s-pomoshtta-na-astrolog HotArena.net
Светлана Гущерова роди с помощта на астролог! (Вижте какво разказа миската)

Скрита от светските погледи, Светлана Гущерова стана майка за втори път. Това призна младата майка.

 

„Роди се голям здрав мъж! Момче е, точно както съм си мечтала - момиче и след това момче“, сподели специално за вестника съпругата на Християн Гущеров. След като дълго и упорито криеше бременността си, Светлана най-накрая споделя щастливото събитие. Тя държи да запази в тайна датата на раждане и името на наследника на фамилията, но споделя, че с помощта на астролога Мира Кунева избира дори и точния час, в който да роди.

 

„Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на д-р Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа поне час на операционната, докато стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безкрайно благодарна\", споделя с усмивка Светлето.

 

Светлана преминава през раждането като по учебник. Изписват я на петия ден след операцията и вече си е вкъщи. Тя признава, че първоначално е имала притеснения как дъщеря й Анелия-Добромира ще приеме братчето си, но разказва, че каката се радва безкрайно много на бебето и непрекъснато го целува.

 

Разликата между двете деца на фамилия Гущерови е година и девет месеца. „Започнаха и безсънните нощи, защото той има колики, които вече го мъчат. С дъщеря ми почти не сме усетили такива моменти“, разказва Гущерова, която се възстановява вече вкъщи.

 

Милионерската съпруга разкрива, че не успява да кърми заради импланти, които си слага миналата година. Тя разказа, че заради новите й гърди каналите й се запушват. Един ден в болницата има сериозни болки и се влошава. Пробват с инжекции да възстановят процеса, но не успяват, пише „България Днес“.

11 Коментара

Антония

преди 3 години

Ами, браво за имплантите.

Коментирай

U-Ni-Ka-LNA e !!!!

преди 3 години

e, ne samo za tiah! Mnogo bravo-ta za Svetleto- kakvo geroistvo da et darjat na masata poveche ot chas, bez znachenie kakvo se sluchva s bebeto- vajnoto e da se spazi predskazanieto na strolojkata! Posle i a implantite razbrahme kolko sa i vajni- a be, edno goliamo bravo za Svetleto i dano da specheli maika na godinata, che s vischkite Preslavki, zlatki i t.n. konkurentsiata e ubiistvena!

Коментирай

.s

преди 3 години

Честито! Да са живи и здрави! Всеки си има свои разбирания и носи своя кръст през живота си. Стига негативизъм!

Коментирай

Бухал

преди 3 години

Всичко покрай тоя спермояд е тайно, но не спря да си поръчва статии. Тайно ама друг път. Умрял някой да пита за тая оперирана мишка. Ако не си поръча статия ми е през оная работа за нея. Сега някаква нова мания я тресе прост.....ката, да се прави на умна и тайна. Толкова елементарна гъба като тая няма.

Коментирай

Ужас

преди 3 години

Толкова да ми е неприятна тая, за коя се е взела че така ревностно крие всичко? Световни знаменитости раждат и си показват децата, а тази чак на сватбата щяла да покаже дъщеря си. Ми никой не е умрял от зор да я гледа, тя пък ако си мисли че ще успее да я ограничи от социални мрежи, жестоко се лъже

Коментирай

hehe

преди 3 години

кога ли най-накрая така наречените астролози и майки ще разберат, че раждането под диктовката на хороскоп е едно от най-вредните неща, които могат да причинят на детето си и че тотално отнемат едно от най-важните му неща, с които идва на земята...

Коментирай

??

преди 3 години

Честито!! Светле,деца като деца... Да бяха принцове,принцеси от някой кралски двор ще искам да ги видя!!/Кралете показват децата си/ Твойте /да ти са здрави/ ми е безразлично дали ще ги видя в този живот!

Коментирай

Красотичка

преди 3 години

То всеки на нейно място ще си крие децата..!! Хаха..!Предтавяте ли си как ще изглеждат децата на Гущеров и Светлето (преди операциите), за който я е виждал..!! Не, че и с операции е първа красавица! Всичките деца на уж звездните ни хубавици са страшни грозотии, пример -Анелия, НиЛо, Ивайла Бакалова, Лияна..,защото са наследнички на “красотата” на бащите си!! Само си представям прасенцата Гущерчета..!!!! Крий ги, Светле..! Те едва ли са много, много да ги показваш!

Коментирай

Колко трябва да си ПРОСТ, за жалост и докторите....

преди 3 години

...да чакат заради прищявка на тая бивша проститутка с пари ..... да седят и чакат точен час....... Гонзовица , че е разтропана не само между краката ами и в глава е ясно, ама кои са тия смешни доктори ?!?

Коментирай

E

преди 3 години

Дреме им на докторите, нали им е платила предостатъчно.Който плаща, той поръчва музиката. В предвид едрогабаритния баща, децата има голяма вероятност да са пухкави. Помним дъщерите на Анелия и Лияна какви свинчета бяха, защото бащите им са шопари и крушата не пада по-далече от дървото.

Коментирай

Даааа

преди 3 години

Яки коментари! Таз я видях на живо! Сто процента семпъл! А преди това Незнам! А Гущера шопарррр !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.