Свилен от Остава закъса финансово заради пандемията (С жена му останаха без работа, продават спешно колата си)

613
19 Юни 2020, 12:00


Тежки финансови проблеми налегнаха Свилен от Остава, издадоха близки до семейството му, узна HotArena.


Музикантите са сред най-засегнатите от ситуацията с коронавируса, защото от няколко месеца насам няма къде да се изявяват и съответно нямат доходи. Талантливият вокалист понесе двоен удар, защото едновременно с това и съпругата му Невена Спасова остана без доходи. Дъщерята на журналистката от БНТ Нина Спасова и покойният вече дипломат Людмил Спасов работеше като редактор в Националната лотария, но предаването беше свалено от ефира на Нова ТВ , след като играта беше национализирана.


В момента Невена помага на майка си, която си направи видеосайт, но той все още не генерира кой знае какви печалби. Заради това семейството реши да се раздели с колата си. Возилото се продава за 23 000 лева, но купувачи трудно ще се намерят. Свилен и Невена имат славата на едно от най-успешните светски семейства. Любовта им пламва преди 12 години, по време на Мюзик Айдъл 2. 


Невена е редактор, а музикантът помага за предварителната селекция. За да се омъжи за Свилен Невена се развежда с първия си съпруг, от когото няма дете. Влюбените имат син, който носи името на баща си, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гошо от Почивка
преди 2 дни
0
Тоя грачи така грозно и зловещо,че направо са ни отървали от фалцета му! Да седи дома и да си наляга парцалите :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 2 седмици
0
Време им да се преквалифицират като нямат доходи.Да отглеждат кози,овце,прасета,картофи,домати,краставици-все много по-полезни дейности отколкото ...редактор в Националната лотария или лигаво пееш като Свилен.Стига хленчили по медии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
fu
преди 2 седмици
-1
ей, ми, да ти обясня само малко как седят нещата в закона: когато някой ти забранява да извършваш работната си дейност, то той е ЗАДЪЛЖЕН да те компенсира. всичките, дето много викате срещу артистите, мечтата ми е да ви видя затворени за три месеца, ама без музика, без филми, без книги, със самите себе си, да умрете от отвращение и скука.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени