Тайно гадже глези Капитонова в Дубай за 8 март

https://hotarena.net/az-jenata/taino-gadje-glezi-kapitonova-v-dubai-za-8-mart HotArena.net
Тайно гадже глези Капитонова в Дубай за 8 март

Тайно гадже заведе победителката в първия сезон на „Ергенът“ Виктория Капитонова в Дубай, пише България Днес. Рускинята, която сега се вихри в кухнята на Виктор Ангелов, е на романтичния воаяж по случай празника на жената 8 март.

Сексапилната мадама, без да иска, се издаде, че по време на ваканцията си е с мъж. На фотос, качен от вечерята, срещу нея на масата се вижда мъжка ръка. Кой е любовникът на Виктория, тя мълчи. И никога не споделя нищо за личния си живот.   

4 Коментара

ПроституТа

преди 1 година

Пачавра! От 11 години живее във България,но не знае нито кой е Левски,нито коя година е основана държавата ни. Във такива моменти се питам,дали изобщо има смисъл да учим,паралелно да работим,да ходим на.различни курсове,да четем книги,да гледаме образователни филми и тн и тн,след като виждаме как живеят виктория,николета и си е???? Прости,необразовани,невъзпитани,обаче живеят царски,а ние??

Коментирай

Ужас

преди 1 година

Кой се занимава с тази пачавретина??!!!!Явно е много на зор!

Коментирай

Q

преди 1 година

Ruska plqska

Коментирай

7

преди 1 година

Точно! Правят известни най-големите отрепки и ги канят насам натам.Канят боклуците чалгари в сутрешните блокове , дето не са учили само се чекнат в кръчмите.Да не говорим за плеймейтки, Златки, инфлуенсърки като тази и всички тези боклуци взети заедно.Нямат нито образование, нито професия.И после всички се вайкат- защо България е толкова зле, защо нямаме икономика и производство.Ами защото няма умни и образовани хора, които да го правят това.Нормално някакви млади момичета да си кажат - за какво ми е да уча, като мога да си показвам гъза в инстаграм, да си хвана богат чичко да ме издържа и ще живея по-добре от някоя учила и ходила по интервюта за работа.И тези наистина си живеят много по-добре.Вижте чалгарките са през месец по чужбина защото тук отвсякъде им пълнят джобовете да си веят силиконите по кръчмите.После защо някоя на 18 иска силикон за бала- ами защото тия със силикона си живеят царски.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.