Тайнственият живот на Ивайло Нойзи Цветков

3249
24 Февруари 2021, 17:36


В последно време ври и кипи около Ивайло Нойзи Цветков, узна HotArena.


Интересът към него бе породен не само от връзката му с Мария Игнатова, а и от твърденията, че ще бъде депутат от гражданската квота на ГЕРБ, при това името му ще бъде на избираемо място в списъците. В разгара на дебатите, той написа просто "Не, не е вярно". Каквото и да реши, той има прелюбопитна биография до този момент. Той е един от създателите на несъществуващото вече списание Егоист. Освен това е първият главен редактор на българското издание на Плейбой, на списанията MAxim и "Една седмица в София". Роден е на 29 февруари, затова празнува само веднъж на 4 години. 


Известен е и като футболен коментатор на английското първенство и е горещ фен на родния Левски. Освен, че има удивителна култура, той пее и свири на няколко инструмента, сред които пиано и китара. Като млад е свирил в рок банда, от където е прякорът му Нойзи - "шумен". Отделя повече от 20 години от живота си на музиката, но после губи интерес. Днес рядко свири и слуша музика, предпочита книгите, чете по 7-8 наведнъж. Възпитаник е на Националната гимназия за древни езици и култура, което обяснява факта, че говори 7 езика, в това число латински и старогръцки. 


Макар да завършва право, истинската му страст остава писането. Известно е, че е имал връзки с редица красавици, но винаги е пазел интимното си житие в тайна с изключение на последната си любов с Мария Игнатова. Той има дъщеря Анна на 11 години, за чиято майка не споменава и дума, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Събина мома
преди 2 месеца
0
на два стана тъче...и от две крави пие мляко
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манджа с грозде
преди 2 месеца
-7
Тоя като говори хвърля всички "сложни" думички къде е чул, прочел за да ни покаже колко е над, НАД средното интелектуално ниво.Дървен философ ...едва се изтрайва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
-6
И този като онзи от "Черешката" Стефан А.Щерев.
hehe
преди 2 месеца
-14
ами със сигурност е над средното интелектуално ниво. А тези под това ниво му се дразнят.
......па
преди 2 месеца
-6
Поредният грозноват самовлюбен Нарцис.Неприятна персона.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Маймуландия
преди 2 месеца
-1
Еха и този с черно Бяла снимка, го пльоснали, в групата на маймуняците осъзнайте се малко бе
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени