Таня Боева: Трябваше да оцелявам във войната с бившия ми съпруг

26 Март 2023, 09:00


Най-сетне е приключила войната между Таня Боева и бившият й мъж Михаил Бургунджиев. Това стана ясно от последната медийна изява на певицата. Тя не влезе в конкретика и не разясни кой мрачен период вече е зад гърба й, но феновете й помнят, че преди време се бе оплакала как в продължение на години е била жертва на тормоз. Тъкмо това била и причината да слезе от музикалната сцена. Таня нямала физическата възможност да твори, защото се борела ежедневно.

„Бях насилствено измъкната от нещото, което ме правеше щастлива и бях много тъжна. Но така или иначе в този период не можех да го коментирам, не можех да го говоря, бях прекалено заета с много други проблеми, които аз неотдавна бях споделила. Не по мое желание, бях отделена от кариерата си и трябваше да оцелявам... Аз и семейството ми да оцеляваме и физически, и психически. В такива моменти няма как да се твори, човек няма физическата възможност да го прави”, сподели Таня, която има син от бившия си мъж.

За щастие този период вече е в миналото. Певицата се е отдала на музикалната си кариера, за да навакса дългото си отсъствие от сцената. „Сега, когато съм на сцена сред моите почитатели, се чувствам наистина много вдъхновена и знам, че имам какво да им дам! Тепърва още много хубави неща да очакват! Имам енергията, силата и желанието да го правя”, сподели Таня, която наскоро представи новата си песен „Твоята порода”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени