Тарантино ухажвал наша актриса и модел на Лагерфелд (Снимки)

878
20 Февруари 2021, 12:00


Студена красавица, ухажвана от Тарантино, ще видим в главната роля в новия серил Би Ти Ви - "Белези". Тя е поверена на не особено популярната у нас Вера Йорданова, чиято героиня носи същото име.

Актрисата е родена в Хелзинки и още на 14 започва да се изявява като модел. Дефилира за много известни къщи, включитено и за Карл Лагерфелд. По време на ревютата се запознава с Клаудия Шифър, с която стават добри приятелки.

П
о-късно Йорданова стига и до студиата в Лос Анджелис. За малко да я изберат за роля в "Плажът" с Леонардо ди Каприо, но в последния момент взимат Вирджиния Ледойен вместо нея. За сметка на това участва в проекта на Куентин Тарантино "Хотелът на ужасите 2". Самият режисьор е силно впечатлен от Вера и споделя, че българката се е справила чудесно с ролята си. Според нейни колеги по време на снимките Тарантино усилено ухажвал Йорданова, но тя му отказала.

"Радвам се, че влязох в ролята на Вера. Съвпадението на имената ни е случайно. Надявам се хората да харесат филма", споделя актрисата след премиерата на "Белези". Сериалът изследва съдбите на персонажи от широк възрастов спектър и преплита в себе си вечните теми за любов, предателство и съдбовна предопределеност.

Разделени от предателство преди години, сестрите Надежда (Анастасия Лютова) и Вера (Вера Йорданова) се срещат отново, за да влязат в безпощаден сблъсък за Радост (Климентина Фърцова), която и двете възприемат като своя дъщеря. Пълни противоположности както в личен, така и в социален план, сестрите разкъсват животите и семействата си в този неразрешим конфликт. Той поставя въпросите за мястото на семейството в живота на един човек и какво всеки един е готов да понесе заради него, за силата на обичта към децата и как да бъдем истински хора, писа "България Днес".

"При създаването на "Белези" екипът подходи по нов начин, нетипичен за правенето на сериали у нас - споделя изпълнителният продуцент Габриел Георгиев. - Снимките са правени по неизползвана досега в България техника, която прави образите и сюжетите да изглеждат още по-вълнуващи! Уникалното присъствие на актьори като Пенко Господинов, Валентин Ганев, Ирен Кривошиева, Стоян Радев, Албена Колева, Ирина Атанасова, Иво Аръков, Виттория Николова, Балена Ланджева и други допринася за пресъздаването на тези общочовешки теми и проследява тяхното развитие в живота на няколко семейства" - обясни продуцентът.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени