Тъщата на Таки рисува картините си в скъпарско имение, скоро ги показва в изложба (Снимки)

2424
26 Септември 2019, 12:00


Надя Шехтова - майката на манекенките Боряна и Анна, съвсем скоро ще направи изложба по примера на дъщеря си Анна. Бившата манекенка снима звездите от българския сериал "Откраднат живот" и ги показа на публиката, научи HotArena.

От години Надя се занимава с акварелна живопис, рисува за удоволствие и вече има десетки картини. Обаятелната жена най-обича да рисува в имението си, в което живее с дъщеря си. Приятелките на Надя, видно от интернет мрежата, са силно впечатлени от красивия екстериорен дизайн, от фонтаните и поточетата в двора на къщата, в която живее художничката. Слуховете твърдят, че богатият зет на Надя - , който е мъж на дъщеря й Боряна е човекът, купил голямата къща за тъща си.

Той държал да задоволи и най-дребния каприз на талантливата жена, за да й покаже любовта си към Боряна.

"Зет като мед", хвали го от своя страна тъщата, която държала сама да се грижи за дома си, въпреки че може да си позволи да наеме и фирма. За тежката работа се доверявала и плащала на експерти, но изпипването на някои детайли и за много от цветята приносът бил неин. Ето защо околните не спират да я хвалят за изяшеството и уюта, който умее да създава.

Така и Таки бил спокоен, че когато Боряна Шехтова гостува на семейството си с децата им, няма да им липсва нищо. Боряна и Таки имат връзка от близо 10 години. През 2012 г. те сключиха таен брак в Дубай, а три години по-късно при още по-голяма секретност се роди детето им. Шехтова бе настанена в частна клиника в Дубай, а тази година двойката се сдоби с още едно детенце. Таки обгрижва като писани яйца майката и децата си - след тях припкат няколко бавачки, на разположение са поне двама педиатри и охранители, пише "България Днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени