Татяна Лолова няма пари за GSM

1303
25 Юни 2020, 10:31С пари назаем от сина си купи нов телефон Татяна Лолова. Театралната прима се принуди да поиска заем от детето си, тъй като нейният смартфон претърпял злополучен инцидент с вода и отказал да работи, науми HotArena.


Наследникът на примата веднага й избрал нова машинка и дори не го направил на проблем. Синът на актрисата я изненадал приятно с апарат, който да е изцяло по нейния вкус.


Татяна си купи последния преди две години, когато си направи скъп коледен подарък. И тогава, и сега, актрисата имала само едно изискване–смартфонът да е с голям екран, за да не слага очила, когато работи с него.


86-годишната актриса е изцяло в крак с новите технологии–успешно влиза в интернет, споделя във Фейсбук снимки и дори може да чете. Но предпочита книгите на хартия и редовно ги обсъжда с внуците си, които всеки ден й звънят, за да се поинтересуват за здравето й, пише „Ретро”.


Цялата карантина Татяна изкарала в изолация и четейки, а близките й редовно й носели храна до вратата, даже и след приключване на извънредното положение.


Откакто загуби съпруга си Славето, Лолова е като изгубена в жилището си. Двамата бяха заедно цели 56 години и актрисата се е стопила наполовина.


„Славето като си отиде, отиде си и другата ми половина”, коментира отслабването си комедиантката.


Иначе с парите успява донякъде да се справи–тя е сред артистите, които получават пенсия за заслуги в размер на 700 лв и след кончината на мъжа си получава и процент от неговата пенсия, който се полага на овдовелите съпрузи в България.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени