Теди Александрова пак е влюбена

27 Юни 2022, 10:00


Теди Александрова пак се носи на крилете на любовта.

Повод за коментари даде самата тя, след като в разговор с фенове в социалната мрежа, чалгаджийката отговори на въпрос дали има нов мъж до себе си с песента си „Влюбена”. Дали е така или блондинката е имала предвид, че е влюбена в музиката и в живота, както обикновено казва, засега остава мистерия.

Само до преди около два месеца Теди Александрова бе във вихъра на земетръсен скандал с бившия си Емрах Стораро. Двамата се разделиха драматично, като подхванаха война в социалните мрежи. Теди заяви, че сериозна роля за разлъката изиграл бащата на Емрах – Тони Стораро, тъй като не я одобрявал. Емрах пък твърдеше, че всъщност не е имал сериозна връзка с Теди, както тя го представя. Последва взаимно вадене на чатове, разяснения и пояснения. В разгара на сагата Теди показа клипче с клане на агнета, докато ходжа чете от корона. Емрах поясни, че клипчето е от курбана, който баща му Тони Стораро направил за негово здраве.

Според Теди, която обвини Емрах и че при скандал й счупил носа, смята, че не става дума за курбан, защото в клипчето ходжата казвал на турски език: „Теодора да стои далеч и Емрах да си поеме пътя”. В скандала бяха замесени и пари, защото Теди искаше Емрах да й плати песните, които е направила за него. Когато баща му Тони Стораро изплати сумата, певицата побърза да отбележи и това събитие.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени