Теди Александрова: Приключихме с Емрах, не е човекът, когото търся!

https://hotarena.net/laifstail/tedi-aleksandrova-prikliuchihme-s-emrah-ne-e-chovekat-kogoto-tarsia HotArena.net
Теди Александрова: Приключихме с Емрах, не е човекът, когото търся!

Фолк певицата Теди Александрова най-после коментира клюките  за раздялата си с Емрах Стораро.

„Раздяла не е точната дума, тъй като между нас не е имало сериозна връзка или голяма любов. Имало е по-специални отношения, които никой от нас не е коментирал, и това значи, че не искаме да задълбаваме в тази тема\", сподели Теди Александрова пред „България Днес“.  Тя допълва, че още от началото на отношенията им било ясно, че няма как да имат сериозна връзка.

\"Емрах не е човекът, когото търся, нито пък е готов за по-сериозни отношения, имайки предвид възрастта му. Разминаваме се, но оставаме близки приятели\", казва Теди, която не е изпаднала в депресия, както нося слуховете. Теди признава, че не търси любовта. Каквото трябва да се случи в живота, то само ще я намери, вярва гласовитата изпълнителка.

 

7 Коментара

Фигаро

преди 2 години

Тедито се надяваше да се закачи в клана на Сторарките, но не успя. Прдруса се на млада чурка и сега ще хвръкне като пеперудка, за да кацне скоро на ново цвете.

Коментирай

gabi

преди 2 години

тоз циганин ли та еба ма, мърла.

Коментирай

Ами дааа

преди 2 години

КАКВО ЧАКАШ ДА ТИ ДАДЕ ТУЙ МЛАДОТО ПИШЛЕ, КАТО ДО ОНЯ ДЕН СЕ МЯТА КАТО ЗАМАЯНА НА КЪДЕ-КЪДЕ ПО-КУРЕСТИ.

Коментирай

МОЛЯЯЯЯЯ

преди 2 години

СТОРАРО ДА НЕ Е ЛУД ! КОЛКОТО ПРИЕ ПРЕСЛАВА ЗА СНАХА НА ФИКИ .ЗНАЕ ИМ И КЪТНИТЕ ЗЪБИ НА ТЕЗИ КУРВИ И ЩЕ СИ ЗАДОМИ ДЕЦАТА ТОЧНО ЗА ТЯХ.ВЪРТИШ ГИ, ЕБЕШ ГИ ТАКИВА ДО ВРЕМЕ .А КАТО УСЕТИ ГОЛЕМИЯ ДА СЕ УВЛИЧА И ХАЙДЕ......... НАБЪРЗО ГО ОЗАПТИ СЪС ЕДНА СКРОМНА ХУБАВЕЛКА ДА МУ ГЛЕДА КЪЩАТА ТА.......И ТУКА ТЪЙ ЩЕ Е !!

Коментирай

......па

преди 2 години

Тунчер Али ги знае курвите от опит,нали е курвар.

Коментирай

ха ха

преди 2 години

То пък гОлЕмиОт "клан''Алиев-турски цигани....и тази е от техния етнос.

Коментирай

Дилън

преди 2 години

Ако отворя Адам и Ева, ще я намеря на тарифа от 60 лв за 30 мин и 100 на час... много нискотарифна проститутка, може би това и е чара...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.