Теди Александрова призна за Емрах: Случи ми се най-чистото нещо - любов!

https://hotarena.net/laifstail/tedi-aleksandrova-prizna-za-emrah-sluchi-mi-se-nai-chistoto-neshto-liubov HotArena.net
Теди Александрова призна за Емрах: Случи ми се най-чистото нещо - любов!
\"През тази странна, луда и крива година ми се случи най-чистото нещо на света. Любов, любов, любов... тя е достатъчна, за да летиш, стига да е реална.\"

Изповедта е на фолкпевицата Теди Александрова, която признава, че има нова половинка. През последните дни блондинката е свързвана с малкия син на Тони Стораро - Емрах, след като се появиха снимки как двамата се целуват в новогодишната нощ. Засега нито един от двамата не е признал официално, но прочувствените слова на Теди идват в момент, когато клюката за техните отношения е възможно най-гореща.

Дълго време Александрова беше опасно близка с рапъра Ванко 1, като двамата бяха засичани да се забавляват заедно в нощни заведения, но така и не признаха, че са заедно. Възможно е между тях да е настъпил крах и Теди бързо да се е насочила към Емрах, който е от новото поколение чалга звезди и интересът към него от страна на жените е голям.

\"Емрах може и да има връзка с колежката ми Теди Александрова. Не сме говорили по тази тема, не му светя, нито му се бъркам и го питам има ли си гадже. Синът ми е още млад. През него има да минат много жени, докато се задоми. Емрах е едва на 18 години. Животът е пред него\", коментира наскоро пред \"България Днес\" таткото на младежа Тони Стораро. Интересното е, че преди година Емрах и Теди записаха съвместна песен - баладата \"Сърце мое\", и меломаните предполагат, че тогава отношенията им са станали малко по-сериозни. Въпреки че е на крилете на любовта, Теди Александрова признава, че не прави планове.

\"Не я мисля и не се пренавивам за нищо, оставям се по течението. Изпратихме интересна година... Не забравяйте, че винаги може да е по-зле. Нека си пожелаем най-доброто занапред, да мислим цветно и да сме над нещата\", добави още фолкпевицата.

3 Коментара

И него

преди 3 години

И него ще оженят на 23

Коментирай

кои са тия?

преди 3 години

????

Коментирай

Петко Димитров

преди 3 години

в 33 :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.