Теди Бургазлиева строи еко селище на Хаваите

416
08 Март 2021, 12:00


Мис България 2002 Теди Бургазлиева и нейният съпруг Симеон планират да построят първото екосъобразено и високотехнологичено селище на Хаваите, узна HotArena.


“Знам, че звучи налудничаво, но не е невъзможно. Работила съм във финансовия сектор, Симеон също има опит в инвестициите. Получихме доста оферти от най-различни спонсори, които искат да ни подкрепят. Звучи мащабно, но не е така. Проектът е достижим и реален. Първоначалната ни идея беше да го направил в Калифорния, но не намерихме подходящ терен. В Хавай успяхме”, разказва Бургазлиева.


“Искаме да осигурим едно красиво място, на което хората да живеят на чист въздух, да се хранят с хубава храна, да живеят в бамбукови екокъщички… Вече сме намерили компания в Хавай, която да ги построи. Приятели архитекти ни помагат с плана на градчето. Ние сме такива хора, които постоянно поемат някакви рискове. Аз съм по-креативната, а Симеон е по-логичен, допълваме се и се справяме много добре”, разказа за плановете си най-красивата българка за 2002г., пише България днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ай сиктер
преди месец
0
Пробутвахте вече това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени