Теди Джорджо дири изгубени грамофонни плочи (Диджеят дава награда от 1000 лева)

399
05 Ноември 2020, 15:00


DJ Теди Джорджо обяви награда от 1000 лева за този, който му върне липсващи четири кейса с грамофонни плочи, узна HotArena.


Известният с ретро чалга партитата си ди джей се разровил в колекцията си и открил, че му липсват 4 кейса с плочи. Един кейс съдържа между 8 и 16 от виниловите тави. Чрез пост в социалните мрежи Теди се обръща към приятели, почитатели и цялата музикална гилдия с молба плочите да бъдат намерени. За него те имат сантиментална стойност. Джорджо допуска възможността сам да е изгубил плочите по време на участията си в последните 5 години. 


Диджеят, който е шеф на Общинския съвет в Дряново, разказва, че е забелязал липсата на четирите кейса с плочи и му станало много мъчно. "Искам да споделя с вас моята голяма болка и тъга и зов за помощ с огромна молба към всички вас. Днес се зарових в старата си фонотека - след новите мерки на пандемията имам малко повече време и реших да извадя старите си грамофони и плочи. Разбрах, че ми липсват 4 кейса". 


В допълнение Джорджо описва подробно дизайните на изгубените кейсове. Три от тях са сиви и един е син, най-старият и ценният според Теди. Поради високата сантиментална стойност на кейсовете, разстроеният ди джей предлага първоначална награда от 1000 лева за човека, който успее да намери изгубените плочи или да помогне с някакви следи и спомени. 


Той смята, че кейсовете са изчезнали в периода между 2015 и 2019 година, пише Телеграф. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tapari
преди 2 месеца
0
lipswat ti 4 keisa?? kreten smotan narkoman,lipswa ti akala deperungel smotan
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени