Теди Велинова пак се усуква около доктор Енчев (Моделката иска да си го върне)

6366
21 Ноември 2019, 17:00


Теди Велинова точи зъби да си върне „короната” на официална половинка на д-р Ангел Енчев, шушука се в светските среди, узна HotArena.


Манекенката, която от лятото е разделена с бащата на двете си деца, била започнала бавно и полека да се присламчва обратно към него, а той не оставал безразличен към опитите за рестарт на 8-годишната им връзка.


Като повод за поддържане на отношенията с бившия си мъж Теди Велинова използвала двете им деца, които официално са оставени на нейните грижи, но имат нужда и от баща си. Пластичният хирург не можел без сина и дъщеря си и използвал всяка възможност да се види с тях, а покрай тези срещи неизменно се засичал и с майка им. Говори се, че макар докторът сам да е взел решение за раздялата с Теди преди няколко месеца, той все още имал горещи чувства към своята бивша половинка. Причината да скъса с нея не била в липсата на любов, а в постоянното мрънкане, претенции и лошо настроение на манекенката.


Сега обаче Велинова се опитвала да поправи грешките от миналото. През четирите месеца, които са минали от раздялата, тя била възприела поведение почти като на Дева Мария. Това, за което най-много внимавала, било да не я засекат с нов мъж, което би затворило вратата ѝ обратно към Енчев.


Моделката също така се стараела да е винаги усмихната в присъствието на бившия си любим, да се грижи за децата им като истинска майка-орлица и да показва колко много държи на таткото. Откакто останала сама, никой не я бил чувал да се оплаква, да критикува или да изказва недоволство от бившия си мъж. Напротив – не спирала да му благодари, че продължава да ѝ плаща издръжка и я е оставил да живее в разкошната им къща в София, докато самият той се свива в апартамент.


Преди дни Енчев сам призна, че е затоплил отношенията с бившата си жена, макар че между двамата все още се усещало известно напрежение. Прави впечатление, че от доста време двамата с Теди открито си разменят сърчица в социалните мрежи, не пестят милите думи от адрес един на друг и по всичко личи, че ледовете между тях се топят. Хитрата манекенка не горяла от желание да си търси нов мъж на своите 41 години и с две деца на ръце. А и се тревожела, че ако залюби друг, може да изгуби издръжката от хирурга, къщата му и дори попечителството над сина и дъщеря си. Затова предпочитала да си върне Енчев. Ако това означава да стисне зъби и никога повече да не покаже лошо настроение, била готова да го направи, пише Уикенд.
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111
Преди 1 година
-2
Умна жена
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bashta ti
Преди 1 година
-2
Тая жена няма устни. Според мен Кретенчев си е направил операция на очите и е видял, колко кофти оперира, като е видял жена си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мирела
Преди 1 година
-1
Каквото и да си говорим тази жена не само е грозновата, ами е плашеща. Просто самото й лице има такова излъчване. Направо ми е чудно Енчев какво е видял в нея, а уж ценител на женската красота и пропорции бил.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не става
Преди 1 година
0
А,той с тази тройна подкожна мас и изражение на психопат ,е не по-малко плашещ...
Рони
Преди 1 година
0
Иска и се да си го върне, ама няма да стане докторчето вече е с друга и тотално я е изтрил от живота си. Добрият тон и милите думи са за пред хората и децата. Там всичко е приключило отдавна любовта се е изпарила и са си траели само в името на децата, но и това е до време.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
Преди 1 година
-7
От всичко написано най-много не вярвам на обявените й 41 години. Мисля,че са поне 10 отгоре.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени