ТелеГАФ с лорд Евгени Минчев: Наследниците на Десизо Монни блеснаха в злато и смокинг, Мис Англия стана „Приятел на България“ в бордо... още + СНИМКИ

19 Октомври 2019, 14:00


Британско Българският Бизнес Бал в Лондон открои някои модни аспекти, които не могат да останат несподелени. Оказа се, че черното е новото бяло и повечето присъстващи му отдадоха дължимото. Новоизбраната мис Англия, присъстваща в качеството си на специален гост, бе предпочела бордо, което мога да анонсирам като следващото послание идващо от Острова. Бизнесдами и господа от потекло, се стекоха да почетат българските фолклорни традиции в града на Нейно Величество а това е ангажимент от висока важност. Какво се случва когато бизнесът и модата се бракосъчетаят, предстои да видите в последващия звезден репортаж от червения килим на Белгрейвия в Лондон, пише в рубриката си „Телегаф“ за в. „Телеграф“ лорд Евгени Минчев.

Млад пианист блесна на маса Пирин планина!

Диамантеният спонсор на бала и негова почетна дама Елена Кристиано, бе забележителна в своя избор не само на бижута и рокля но и на кавалери. Освен партньора си Теди, Кристиано имаше стилната подкрепа на добиващият световна слава пианист Петър Димов. Младата музикална надежда на България в Лондон бе напълно готов за концерт в Ковънт гардън и въпреки скромните модни несъответствия в прическата, младежът бе покоряващо впечатляващ. Младият бизнесмен Теодор Гетов се открояваше с мощните отблясъци на поръчковия си блейзер, събрал в себе си цялата звездност на нощен Дубай и тихата елегантност на дневен Париж. Красива копринена гарнитура придаваше още пищност на облеченото от джентълмена, показващ вече искрена модна заявка за модна икона. Групата имаше честта да е на кралската маса, носеща името на Пирин планина.

Мис Англия стана „Приятел на България“ в бордо

Новоизбраната мис Англия, която е дипломиран лекар, откри Благотворителния Британско Български Бизнес Бал в Лондон с прекрасна тъмночервена рокля. Красавицата с екзотично излъчване бе сред наградените за почетния приз Приятел на България. Сред наградените бе и актуалната на Острова певица Кери Лейтън, чиято рокля можеше да е малко по-обмислена, но нали  е вече приятел на страната ни, нека премълча този факт. Бизнесменът Гари Кенеди, чиито хотел OAK house 1 е сред най- споменаваните и награждавани семейни имения във Великобритания, бе перфектен, единствено брадата му имаше нужда от малко повече подкрепа и точна ръка с ножица в нея. Всички наградени бяха настанени на платинена маса Стара планина.

Шонлебе и Каравелова подстрекават в черно

Предвождани от модният „министър” на бала Славка Каравелова, облечена в черно и червено, компанията от приветливи бизнесдами с британски финес населяваше маса Витоша планина. В компанията и със собствена светлина грееше Силвия Хрисимова- Шонлебе, носеща на раменете си цял небосклон, гарниран със съзвездие от перли, навярно Микимото. Крайно вляво виждаме прелестната Даниела Георгиева, за чиято кауза отидоха събраните дарения. Ансамбъл Фолклорна магия, предвождан от нейната всеотдайност, ще направи концерт в британската столица на 2 ноември за да покаже стойностните ни фолклорни традиции. Тя, заедно с находящата се в средата Виктория Славова, постъпиха с черното като с мъж- пълно отдаване, с малко мачкане.

Кармел – бурно море сред Кралство Хармония

Истинска модна хармония постигнаха дамите от СПА Кралство Хармония в Кралството на Нейно Величество. Юлия Забунова бе празнична и модно извисена, за да представи страната ни сред британската бизнес общественост. Оригиналната тиара, по която става все по-разпознаваема, разкошната кожена яка- истински атрибути на естетическа подготовка, изпъкваха в добре аранжираните зали на Мосимън клуб. В средата на кадъра Кармел Грийнууд, позната изключително добре в световните финансови среди, бе с малко преувеличен шик, идващ от роклята и. Там се срещаха бистро и кално море, чуваше се плисък на прибой от коприна, но този тътен не караше някои присъстващи да намалят звука на очите си и да обърнат поглед в друга посока. Кралицата Майка на Кралство Хармония Мария Даскалова, бе истински стилна в червено и напълно доволна да обитава със спомената компания диамантената маса, наречена на Рила планина.

Наследниците на Десизо Монни блеснаха в злато и смокинг

Бизнесдамата, модел и политически ориентираната Мориша Колман, бе предпочела златисто- шоколадовото за дългата си вечерна рокля. Тя пристигна с уникална лимузина, в салона  на която съпругът и се грижеше да не липсва нищо. В престижния и недостъпен частен клуб Mosimann ‘s в идеална модна готовност се явиха и наследниците на Десизо Монни Зорница и Деян Димитрови. Зорница- очевидно с отлично сверен часовник по британското естетическо време, блестеше в златисто, черно и прозрачно, което направи впечатление на присъстващите там знаменитости от различни националности. Брат и Деян, на чиито крехки плещи виси част от семейния бизнес, също показа класа и стил, облечен в едноименната марка на баща си. Притежатели отскоро на собствен частен клуб в Плевен, модните наследници направиха необходимите контакти.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени