Теодора Духовникова с разтърсваща изповед: Преборих рак на гърдата!

24 Ноември 2018, 11:57


Актрисата Теодора Духовникова е преборила рак на гърдата, обяви във фейсбук профила си самата тя. Повод за признанието стана излъчването на епизод от сериала „Откраднат живот“, в който тя играе жена, на която са премахнали една от гърдите заради тумор.

"Толкова много пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това отдавна не ми е интересно. Темата за рака на гърдата, обаче, ми е много важна и много лична. Била съм лице на тази кампания на списание Ева, имам такъв случай в семейството, самата аз преживях наскоро този кошмар. Слава на бога с добър край", пише Теодора. Тя продължава с благодарности към проф. Гаврилов, който е известен онколог, и към д-р Марга Николова за всичко.

"И съм безкрайно щастлива, че се случи така, че мога да говоря за това в Откраднат Живот. Вероятно знаете, в повечето такива случаи, мъжете не знаят как да понесат такава ситуация и просто си тръгват. Това, което се случва в историята между Виктор и Виктория обаче е толкова вдъхновяващо и толкова отвъд баналната любовна история. Защото наистина това, което един мъж може да направи за една жена в такъв момент, не може да направи дори най-великото лекарство на света", казва още Духовникова, цитирана от „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени