Тялото на Божидара Бакалова било храм! Моделката не ще да чуе за ваксини

496
08 Ноември 2021, 16:00


Странни реакции сред звездите предизвикват процесът на ваксиниране и зелените сертификати. Сестрата на Ивайла Бакалова - Божидара, отправя нещо като молитва за всички, които са склонили да ваксинират телата си и е категорична: „Тялото е храм, в никакъв случаи не се ваксинирайте! Ще си купуваме зелените сертификати!“.

 

С тези думи силно вярващата сестра на Мис България 2001 се опитва да агитира последователите си да спрат процеса на ваксинация и да не се поддават на натиска на властите. Интересно е, че освен противник на ваксините Божидара обявява себе си и за жена, преминала през ада.

 

„Никога не ме подценявай. Никога не подценявайте жена, която е преминала през ада в живота си. Тя е по-силна, отколкото можете да си представите, и ще стои на краката си... тя ще отстоява всички нуждаещи се, да, толкова е силна“, пише в социалните мрежи русата близначка на Ивайла.

 

Освен това тя изтъква, че умее да общува чрез телепатия.

 

„Телепатичната комуникация с някого е един от най-интригуващите феномени, които някога съм изпитвала“, пише още Божидара. Друга звезда, станала известна от модния подиум - именно Венета Харизанова, сподели, че се е боцнала против волята си, пише „България Днес“.

 

„Аз съм ваксинирана, но не подкрепям всички тези мерки, защото смятам, че ефектът ще бъде по-лош. Абсолютно не виждам смисъл в случващото се, освен ако целта не е хората да умрат от глад!“, споделя Венета Харизанова. Блондинката смята, че огромна част от зелените сертификати са фалшиви и никой не проверява задълбочено притежателите на сертификатите. „Ситуацията вече не е смешна!“, допълни още Венета, която често изразява мнение по наболели социални и житейски проблеми.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 3 седмици
-1
Кво реве тва лезбо? Да дойде, да ѝ начукам 23 сантиметровия балкански шпек салам, да се прероди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
павда
преди 3 седмици
-2
Две сестри и една майка прости, неуки , но с онази си работа са в публичното пространство. Едната плете интриги и доноси достойни за Държавна сигурност , другата нищо правеща сестра станала антиваксърка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HahoHihi
преди 3 седмици
0
Тази от много години изобщо не е на център.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени