Тита: Трябваше ми много смелост, за да вляза в чалгата! Певицата избяга от Криско

https://hotarena.net/laifstail/tita-triabvashe-mi-mnogo-smelost-za-da-vliaza-v-chalgata-pevicata-izbiaga-ot-krisko HotArena.net
Тита: Трябваше ми много смелост, за да вляза в чалгата! Певицата избяга от Криско

Рязък завой в кариерата направи певицата Тита. Неин продуцент доскоро беше рапърът Кристиан Талев – Криско, но сега пищната блондинка е решила, че вече няма нужда от неговата подкрепа.

 

Тя пусна дует с чалга звездата Джена, като заяви, че занапред ще се изявява предимно в лекия жанр и ще се самопродуцира\", пише \"Уикенд\".

 

„Преминах през много препятствия, трябваше ми много смелост да се реша да направя тази крачка, и да заявя себе си.

 

Доскоро не знаех кой е моят стил. Предните ми песни бяха основно рап и хип-хоп. Имам и лиричен албум с Любо Киров. Поп фолкът обаче ме влечеше през последната година и беше въпрос на време да се преориентирам стилово”, коментира Христина, както е истинското име на младата звезда.

 

Тя допълни, че с Джена много си паснали покрай общия им проект и даже станали приятелки.

9 Коментара

...

преди 2 години

Жалко!България щеше да е различна,ако не беше започнала циганизацията от 90те години,която не спира да ни залива.Нямаше да се налага поп изпълнителите да друсат кючеци

Коментирай

е

преди 2 години

Голяма грешка. Мимолетна илюзия за правилно решение и успех, но нищо подобно в дългосрочен план.

Коментирай

0

преди 2 години

Да те светна - "ПОП" идва от популярен, а ПОПулярната музика в България винаги е била ПОП-фолкът. Не кючекът. А и не виждам какво се възмущавате, като няма по-вулгарни и пошли изпълнители като тези в уж "ПОП" музиката, така че преход реално няма никакъв в това отношение - всички залагат на порнография, или както те го наричат "провокация", вулгарност и пошлост на макс. И даже по-новите са още по-крайни от познатите вече имена.

Коментирай

логичен край ....

преди 2 години

След Недко ,това е логичен избор....сега ако поеме и по пътя на сузанита, съвсем ще завърши гротеската !

Коментирай

i

преди 2 години

Ама Тита била много ниска... Много глупаво решение да запее чалга...

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

А бе моме още с "Антилопата" се афишира като чалгарка.

Коментирай

ама,

преди 2 години

Това което вият от този бранш е цигански и ориенталски фолк,не български.Затова е и пошъл.

Коментирай

AMA to

преди 2 години

Джената като гущер с тъз рокла. За джуджету да ни говорим...

Коментирай

Опера няма ли да пробва Цица

преди 2 години

Тая па къде е тръгнала да се бута в шамарите, с това писукащо гласче и фотошопирана визия, може да мине права под краката на Теди Александрова, да не говорим, че вибратото ѝ на Цица е като на мйекаща сливенска коза. То тая работа не е като оная, чупка, стойка, аутотюн и 2по една песен веднъж в годината. Тук ако иска да направи нещо, трябва да си изпоти миджетския задник, хем бачкане, хем обдухане на тръби за спонсортсво.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.