Тодор Колев забил звучен шамар на Поли Генова

21 Септември 2020, 16:39


Шамар от големия Тодор Колев още отеква в съзнанието на певицата Поли Генова, узна HotArena.


Това сподели блондинката на сцената на шоуто "Маскираният певец". "Имах шанса, честта и удоволствието да познавам Тодор Колев от дете. Когато бях студентка в НАТФИЗ, мой колега снимаше късометражен филм. Там си партнирахме с Колев, играехме баща и дъщеря. В една от сцените се скарахме и той ми удари жесток шамар" - разказва певицата.


Генова винаги ще пази спомените за голямата българска звезда и с носталгия си спомня времето, което е имала честта да контактува с него. Поли е първият участник, напуснал шоуто "Маскираният певец". Талантливата певица изненада всички, като се оказа скрита зад маската на Очите. До последно всеобщото мнение бе, че в костюма на храст с изцъклени очи се крие човек, който няма особено голям опит на музикалната сцена. Ето защо панелистите заложиха, че това е актриса, а не певец. Изненадата бе огромна, когато се оказа, че една от най-добрите родни изпълнителки е успяла блестящо да заблуди всички.


Това е първата подобна изява на Генова след завръщането й от майчинство. Блондинката наскоро поднови музикалните си ангажименти, след като година бе отдадена изцяло на сина си. Многото почитатели на Поли са разочаровани от краткия й престой в "Маскираният певец". Самата певица също показа недоволството си с горчива усмивка. Тя заяви, че е благодарна на Владо Пенев, който единствен от екипа на панелистите изрази желание нейната маска да продължи напред в шоуто, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Люсиен
преди 2 години
-1
Поли, не се ядосвай! Ако беше някоя нахакана , подпряна от влиятелни муцуни/ нищо, че уж всичко е скрито/ можеше да изкараш до край. Хората те харесват и това трябва да ти дава самочувствие!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени