Том Харди иска 80 бона за един снимачен ден в БГ филм

497
15 Декември 2020, 11:33


Британският актьор Том Харди, който е спряган за новия Джеймс Бонд, е поискал 80 хиляди лева за един снимачен ден за участие в БГ филм, узна HotArena.


Това обяви режисьорът Максим Генчев, който пусна обява, че търси негов двойник за ролята на Георги Бенковски за филма си "Ботев", тъй като го прави изцяло с дарения и не може да си позволи такъв разход за оригинала. "Том Харди просто умее да играе първия план, така че да вади втори план и нюанси. Бях го харесал за Левски навремето, дори имах компромисна оферта от агента му - 38 000 паунда (над 80 000 лева) на снимачен ден, но това беше целият бюджетец на филма, а и Том се отърва от женитба с някоя БГ певица", разкрива режисьорът, визирайки, че след като снима Веселин Палчков в ролята, той се залюби с певицата Мариана Попова. 


Том Харди е известен с ролите си в "Лудият Макс", Черният рицар", "Мръсни пари", "Рокенрола". Феновете предложиха на Генчев негови БГ алтернативи. За Александър Сано обаче той заяви, че е прекалено известен и има натрупани щампи. За Филип Буков (доктор Хаджихристев от "Откраднат живот") заяви, че е прекалено млад, а за Тигран Торосян отвърна: 'Бенковски е бил мъжкар", пише Телеграф. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди месец
0
Ама те нашите хубавци, ако искат, и без пари да им играе. Хората си имат цена на труда, плащаш, получаваш. 80 000 лв на ден нищо са направо нищо розход за звезда от такъв ранг и то при положение, че и на приходи не може да се разчита.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
0
Бенковски наистина е бил мъжкар и това го прави невъзможен за игра от нито една българска знаменитост.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени