Тони Дачева: Добре, че си осинових дете!

4223
04 Ноември 2018, 16:00


Тони Дачева и Глория честват своеобразен юбилей на приятелството си. Вече 25 години двете фолк звезди са си много близки и нямат никакви тайни една от друга. За четвърт век не са се скарали нито веднъж!

„С нея сме приятелки още от 1993 г. Много я уважавам, много я обичам. Ценя я и като приятел, като човек, като творец, като всичко. Тя си ми е от най-близките хора”, сподели Тони Дачева, която се слави като „първата дама на фолка”. Тя е първата, която запява в този жанр – още в годините на соца. Тони изтъкна още, че истинското приятелство не изисква да непрекъснато присъствие, нито ежедневен контакт, който често е възпрепятстван от забързан начин на живот. И все пак дружбата е все така устойчива. И Тони Дачева е убедена, че малкото нейни истински приятели винаги ще се отзоват, когато има нужда от тях. Сред тях е и Глория.

Когато двете се сближават, Тони Дачева е звезда, а бъдещата Кралица на фолка тепърва се утвърждава в жанра. Сближават се още в самото начало, когато и двете вече са изпълнители на „Пайнер”. Още тогава започват да си гостуват, водят дълги разговори както в личен, така и в професионален план. Глория черпила от опита на Тони Дачева и дори се допитвала до нея за създаването на хитове. Приятелството си пренасят и на сцената, като през 2001 г. създават дуета „Жените са цветя”. 

Двете винаги са се подкрепяли напук на периодичните слухове, че дружбата им е едва ли не само с рекламна цел, както и на опитите да ги скарат с традиционните сплетни в бранша. Глория първа честити на Тони Дачева, когато осиновява дъщеря си Виктория. „Мисля, че съм взела най-правилното решение. Глория ме подкрепи и ми даде рамо в този момент”, споделя Тони. 

Певицата е изцяло отдадена на дъщеря си, която е вече на 5 години. Виктория е нейният най-голям стимул. Тя е нейната мотивация, която й дава сили да се пребори за здравето си преди година. Тони не е изтъквала подробности, но е признавала, че за това време е преустановила участията си и действително се е наложило да мине през труден период. „Всичко премина успешно и е зад гърба ми”, казва днес певицата. 

Това е второ изпитание за нея след като преди 11 години й се отключва тежък диабет. Въпреки всички преломни моменти в живота й, Тони Дачева, която е на 51 години, продължава да впечатлява с позитивизъм. Според нея трябва оптимизмът и умението да се концентрираш върху доброто е изключително важно, за да привличаш в живота си само хубави емоции, пише "Уикенд". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kras
преди 2 години
0
Здраве и късмет и желая.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Симо
преди 2 години
0
Тони Дачева освен много талантлива изглежда и много добър човек!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени