Тони Дачева ПРОТИВ маските за първокласници! (Щерка й Виктория – вече ученичка)

2392
18 Септември 2020, 10:43


„Първокласниците не трябва да нося маски. Не виждам логика в класната стая да няма, а по коридорите да са задължителни. Но учители казват на децата, което им е наредено, така че ги разбирам тях.“

 

Това заяви легендарната ни певица Тони Дачева, която тази седмица изпрати за пръв път на училище 7-годишната си дъщеричка Виктория. Момиченцето беше осиновено от изпълнителката през 2014 г., като процедурата отне повече от година.

 

След щастливата новина Тони заяви, че ще отглежда сама детето си и досега се справя отлично.

 

„Вълнението е голямо, защото настъпва огромна промяна не само за нея, но и за мен. С голямо желание отиде на първия си учебен ден, като показваше силно вълнение и когато кукувахме всички необходими неща - раница, тетрадки и т.н. Виктория е много щастлива, че е ученичка. Предполагам, че ще й трябва време да свикне с новия си ритъм на живот, но съм сигурна, че ще се справи. Eтo и за мен е нещо ново. Сега стоя и си мисля дали ще яде в училище, притеснявам се", каза още пред "България Днес" 53-годишната изпълнителка.

 

Тони Дачева коментира, че й е много важно учебната година да бъде присъствена, а да не се върне към онлайн формата, както беше по време на най-тежките месеци от пандемията. „За първокласниците е изключително важно да учат присъствено. Ако са вкъщи пред лаптопа, обучението им няма да е пълноценно Ще им е по-трудно и на родителите да се справят. Затова силно се надявам да няма промени и децата да са си в класната стая", изказа позиция певицата, която вече няколко десетилетия радва почитателите с хитовите си изпълнения.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ
преди 6 месеца
0
bg-biblioteka.blogspot.com
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да, но..
преди 7 месеца
-6
Изобщо не е права за маските! В стаята има 25 деца и са непрекъснато отворени 2-3 прозореца. А в "затворения " коридор вървят най-малко към 200-300 деца и възрастни. Хайде стига вече драми с тези маски!!!!! Какво ще стане на детето ви, като отиде 2 пъти до тоалетна и си сложи маска???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ади
преди 7 месеца
0
Адмирации за Тони Дачева. Една успяла жена, която никога не е крила това ме не може да има деца. Сега е горда майка на първокласничка да и е жива и здрава и много успехи на малката Виктория.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени