Тони Димитрова грейна с ново лице! Нямам пластични операции, кълне се бургазлийката

https://hotarena.net/az-jenata/toni-dimitrova-greina-s-novo-lice-niamam-plastichni-operacii-kalne-se-burgazliikata HotArena.net
Тони Димитрова грейна с ново лице!  Нямам пластични операции, кълне се бургазлийката
След поредната драма в живота си – загубата на брат си от Ковид-19, Тони Димитрова изпадна в дълбока депресия. На 7 ноември миналата година по-големият й брат Йордан не успя да се пребори с вирусната инфекция и угасна само на 61 години. Певицата направи всичко възможно, за да го спаси и дори набираше дарители за кръвна плазма, но лечението не даде резултат и той не можа да пребори коварната зараза.

Преди 2 месеца стана ясно, че баща й, който е бивш военен, е загубил необратимо паметта си. Наложило се Тони  да го настани в хоспис, където да бъде под денонощна лекарска грижа. Макар да ходела на посещения при него почти всеки ден, той вече не я помнел, не знаел името й и се взирал в нея, сякаш била чужд човек.
За да се разсее от мрачните мисли, изпълнителката на „Ах, морето” се е подложила на разкрасителни процедури, забеляза „Уикенд”. Пълната си метаморфоза Тони демонстрира по време на драматичната си изповед пред Мон дьо по Нова телевизия миналата неделя. 58-годишната бургазлийка изглеждаше зашеметяващо, а лицето й бе доста по-свежо отпреди 20 години. Тони обаче твърди, че дължи подмладяването си на добър грим и леки, почти незначителни козметични процедури. Промяната в лицето й не остана незабелязано за зрителите, които коментираха промяната й в социалните мрежи.

„Ако не беше дрезгавият й глас и ако не бяха написали името й отдолу, въобще нямаше да разбера, че гостува тя. Какво си е направила на лицето?
Вече не е същият човек“, коментира зрителка на Нова телевизия. Други телемани пък намират сходства между новите черти на Димитрова с тези на олимпийската шампионка Стефка Костадинова. Като нищо двете може да са ползвали услугите на един и същ пластичен хирург. Тони не уточнява на какви точно интервенции се е подлагала, но зрителите гадаят, че вероятно става дума за лифтинг или изпъване на бръчките, както и т. нар. „лисичи очи“, които в последно време са изключително актуални сред знаменитостите в Холивуд. Тази процедура представлява издърпване на очите нагоре чрез специални конци, писа Уикенд.

Освен това подобрение се вижда и във веждите и плътността на устните на шлагерната изпълнителка. Тони обаче е категорична, че визуалната й промяна няма нищо общо с присъствието на нов мъж в живота й. Тя разкри, че в момента е сама и не е сигурна дали изобщо би искала да се влюбва отново. Последните връзки на певицата бяха публични и завършваха с фиаско, като най-скандална бе аферата й с по-младия от нея музикант Иван Ченов, с когото се разделиха преди 2 години. Освен че е изтрила 20 години от лицето си, Тони видимо се е вталила. Липсата на участия заради ограничителните мерки по време на пандемията тя компенсирала с ежедневни дълги разходки от по 15-20 километра в родния й Бургас и така стопила излишните килограми.

3 Коментара

абе,

преди 3 години

Същата бухнала питка преди печене си е.Изтрила 20 г.ама друг път.

Коментирай

Бебо

преди 3 години

Как може да пишете, че е грейнала? Тя не е млада и всички й знаят годините, но сбабичосаното лице съвсем ги потвърждава.

Коментирай

питката е превтасала....

преди 3 години

....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.