Тони Стораро се изръси с близо милион за малкия си син

12 Февруари 2023, 08:00


Интериорният дизайнер на Ердоган обзавел дома на Емрах, преобладават синьото и златното, брат му Фики живее на горния етаж

 

Тони Стораро се е изръсил сигурно с близо милион за луксозния дом на малкия си син Емрах. Това че младият певец не издаде в коя част на София се намира просторното жилище, когато преди дни го показа в популярен влог, не попречи на впечатлението, че са харчени солидни суми за него. Предвид крехката възраст на малкия Стораро, съвсем естествено е да се предположи, че татко му се е погрижил за финансовата част. Нищо, че в края на миналата година Емрах изтъкна, че сам си бил купил чисто ново БМВ за 20-тия си юбилей. И тогава съмненията бяха, че татко Стораро е платил впечатляващата цена, която се коментираше, че е между 200 и 250 хиляди лева.

 

„Не съм го обзавел сам. Всъщност баща ми избра дизайнери от Турция, които са работили по апартамента на президента. Доволен съм. Синьото ми е любимия цвят”, сподели Емрах, като припомни, че и новата му кола е синя. Той не влезе в детайли за работния процес с дизайнерите, които са се погрижили за интериора на жилището на президента Реджеп Ердоган. Показа само резултата. В апартамента преобладават любимият му син цвят и златните елементи. Във всички стаи синьото и златното изпъкват на бял фон. В общи линии, кичът е тотален.

„Тук си прекарвам най-свободното си време”, заявява Емрах от хола. В него на бял фон изпъкват златните елементи на полилея, по белите дивани и сини фотьойли, по шкафовете. Завесите също са избрани да се доближават до цвета на златото. Няма преход към кухненския бокс, който също е в бяло и златно. И все пак помещението изглежда просторно. В него има и голяма кухненска маса и столове, които, разбира се, са сини. Златните детайли пък са навсякъде. Даже електрическите ключове са боядисани със златна боя.

Емрах разполага с две спални. В едната временно се е настанил братовчед му. Иначе малкият Стораро използва стаята за гардеробна. И тя е в бяло, но в тази на Емрах е обзаведена по-богато, като отново има сини и златни акценти. „Много обичам да спя”, обясни Емрах. Когато се прибирал след участие към 5-6 сутринта, младият певец спял до 18 ч. на другия ден. Колко момичета е водил в тази спалня? Не съм такова момче, обясни Емрах, като допълни с усмивка: „Много рядко”. Леглото не бе застлано с кувертюра, така че се виждаха бледо розовите чаршафи. Емрах обясни, че майка му ги избирала. В единия ъгъл на стаята той смята да сложи бюро и лаптоп. Това ще е импровизираното му студио. Решил да е в спалнята, защото от нея не се чува на горния етаж, където брат му Фики живее със семейството си.

Начинът му на изразяване, който на моменти е почти като този на футболиста Валери Божинов, прави впечатление също, както и разбиранията му за ролята на жената. Изхождайки от обясненията на Емрах, които по всяка вероятност се дължат на възпитанието му, може би е по-подходящо да се говори за предназначението на бъдещата му съпруга. „Идеалът ми за жена е да е търпелива и да е домакиня най-вече, защото този дом трябва да се поддържа”, обясни Емрах критериите, по които ще си избира булка. От обясненията му стана ясно още, че само на жената й е присъщо да готви и чисти. Емрах рядко готви, поръчва си. „Не обичам много да готвя, защото, нали знаете, мъжете по принцип не готвят. Аз се имам за мъж все пак...”, заяви младият певец, но издаде, че умее да приготвя спагети и яйца на очи. Освен с готвене, той не се занимава и с чистене. „Когато дойде време за почистване, се свързвам с чистачка и тя ми помага. Все пак не съм домакин, нали, има си жени за тази работа”, подхвърли Емрах с усмивка.





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди месец
0
Това момче е много зле.Разбирам да каже,че предпочита да се абонира за почистваща фирма,ама да каже,че чистенето е женска работа.....никъде не е написано,че е така.Който не е мизерник си поддържа дома.Най- добрите готвачи са мъже.Тежко на патицата,която ще му робува като се ожени.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емрах
преди месец
-3
с мойто бе ем ве и президентския апартамент имам доста желаещи!
САПУН
преди месец
0
НИЕ ГИ НАПЪЛНИХМЕ СЪС ПАРИ ТЕЗИ БЕЗПОЛЕЗНИЦИ.ВЛЕЗЕМ ЛИ ВЪВ ЧАЛГОТЕКАТА СМЕ НЕДОСЕГАЕМИ,КОЙ КАТО НАС?! НА СУТРИНТА НЯМАМЕ ПАРИ ЗА КАФЕ,АМА ВСИЧКИ ТРЯА ИЗХАРЧИМ ТАМ,ЗА ВХОД,ЗАБАЛОНИ,ЗА ПИЯЧКА, ДА СЕ НАПРАВИМ ТАРИКАТИ.И ТАКИВА ПРОСТИ,ГРОЗНИ,НЕОБРАЗОВАНИ,БЕЗДАРНИ,МАМГАЛИ КАЛАЙДЖИЙ ГНУСНИ ОТ ПЕДЕРАСТИ,СТАВАТ ПО БОГАТИ,А НИЕ ПО БЕДНИ И ПО.ИЗПРОСТЯЛИ ОТ ЧАЛГАТА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Вие чалгарите ги напълнихте с пари.Аз не слушам и не гледам такава помия нито влизам там къде се изявяват.Та уточнявай кои сте.
ми
преди месец
0
и аз не слушам чалга и не ходя по чалга заведения. Който е тъп, да ходи да си харчи парите там и после да живее на бързи кредити и да емигрира, щото държавата му била виновна.
Люси
преди месец
0
Цигани смръдливи наркомани.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Rom
преди месец
0
Я стига с тези синове педарасти такиви милиони от кадеси тези пари майка ви да еба мръсни мангали лигави
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Васко Кеца
преди месец
0
ибъ ги в анусите и двамата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емрах
преди месец
-9
ИМАМ ПАРИ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди месец
0
братя издислави!
баста на чалгата
преди месец
0
Не ни занимавайте с чалгаропитеци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени