Топ предприемачи разкриват как да намерим нова работа и да променим живота си

322
18 Май 2021, 14:11


Платформата за кариера и живот в България обяви датата за първото си събитие на живо в София „КАРИЕРА И ЖИВОТ – ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ?“

На 12 юни /събота/ в София ще се проведе първото голямо събитие на Bulgaria Wants You за 2021 година. "Живот и кариера - защо в България?" ще срещне потребителите на платформата с топ специалисти от света на бизнеса и едни от най-големите и отговорни работодатели в България.

„Целта на събитието е да запознаем посетителите с възможностите за кариерно развитие, които компаниите в България предоставят, а заедно с това да получат и безценни съвети от професионалния и житейски опит на смели предприемачи. „Намери причина да останеш“ е посланието към всички, които на 12 юни ще дойдат, за да се запознаят с възможностите за кариера и живот в България, а мястото е Sofia Event Center.“ - разказва Андрей Арнаудов – ТВ продуцент и съосновател на инициативата. 

В ролята на водещи и модератори на лекторските панели ще бъдат телевизионните водещи, продуценти и основатели на платформата Bulgaria Wants You -  Иван Христов  и Андрей Арнаудов.

Част от лекторите, които организаторите са поканили да застанат с опита и имената си на сцената са журналиста Анна Цолова, предприемача Андрей Давчев, Дарин Маджаров - основател на Уча.се, Геновева Христова –управляващ съдружник в Ligna Group, Димитър Караиванов – собственик на IT компанията Kanbanize  и участник в Фермата 5, Иван Георгиев и Евгени Борисов – създатели на Pontica Solutions,  доц. д-р Георги Бърдаров - демограф, предподавател и писател. Още интересни личности се очаква да се включат в програмата, но от Bulgaria Wants You засега не споделят кои са те.

Събитието е с ВХОД СВОБОДЕН, с начален час  11:00ч., а между презентациите на лекторите, посетителите ще имат възможност да се запознаят с компаниите-партньори на инициативата на техните работодателски щандове, които ще бъдат разположени в специално обособена за целта изложбена площ. Пoдробна програма ще бъде публикувана във фейсбук страницата на платформата и тук .

Поради засиления интерес от потребители на платформата към „Кариера и живот – защо в България“ и нуждата да се спазят всички противоепидемични мерки, е необходимо да се регистрирате предварително. Все още можете да запазите своето място на https://bulgariawantsyou.com/events

Bulgaria Wants You е мултимедийна платформа с предложения за работа, която комбинира богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие с подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните райони на България.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени