Топ съдия заби бивша на Григор Димитров

https://hotarena.net/laifstail/top-sadiia-zabi-bivsha-na-grigor-dimitrov HotArena.net
Топ съдия заби бивша на Григор Димитров

Футболният съдия Радослав Гидженов  заби сексапилната  тенисистка Елица Костова, научи HotArena.  Двамата  са заедно от няколко месеца и вече са свили любовно гнездо в Пловдив.

Гидженов е считан за един от най-големите плейбои сред реферите у нас -  винаги елегантен, много държи на външния си вид. 30-годишната топ красавица успява да омае с чара си амбициозния рефер, който е малко по-млад от изгората си.  Той е запленен от апетитните форми на третата ракета на България. Елица е супер мадама и отскоро тенисистката има хиалурон в устните, което я прави още по-желана и привлекателна бръмчалка.

Костова и Гидженов се запознават след като попадат в обща компания.  Двамата имат много сходни интереси -  като, разбира се, основният е спортът.Преди да стане футболен съдия, Гидженов тренира школата на Локомотив (Пд). Двамата редовно са засичани да поддържат форма край гребната база в града под тепетата. Гидженов помага и  в подготовката на любимата си, докато сезонът в тениса е замразен. Двамата играят аристократичния спорт и тренира здраво, за да са в топ форма. Наскоро двойка се спуснат изключително тежко предизвикателство -  стартираха в ултрамаратона „Витоша 100“ и успяха да пробягат 100-те километра,  като завършиха сред първите 300, което е огромно постижение.

Преди месеци името на Елица Костова бе свързано с Григор Димитров. Според мълвата сексапилната брюнетка има авантюра с най-добрия ни тенисист. \"Моля, не се намесвайте в личния ми живот, уважавайте го“,  коментира тогава Костова. Гидженов, който бе обявен за най-проспериращ съдия, имаше любовна авантюра с фитнес модела Теодора Беатрис, пише „България Днес“.

2 Коментара

кати

преди 3 години

Извинявам се,ама за похвала и гордост ли е да бъдеш с жена,приличаща на мургав травестит.........пардон,моля........

Коментирай

:)))

преди 3 години

2011 година е била симпатично момиче,но сега е направо ужасен ужасон...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.