Топготвачката Божана Кацарова заряза гаджето

https://hotarena.net/laifstail/topgotvachkata-bojana-kacarova-zariaza-gadjeto HotArena.net
Топготвачката Божана Кацарова заряза гаджето

Топготвачката Божана Кацарова, извоювала си първото място в третия „Мастър шеф“, отново е в клуба на необвързаните дами, узна „Галерия”. От месеци насам тя и тайнственият чужденец, който се представя в уеб пространството като Кеш Кингсли, са разделени.

Това подсказва и фактът, че двамата вече не се следват в социалните мрежи, където по-рано споделяха общи кадри, запечатали споделените им моменти на щастие. Всъщност любопитна подробност е, че в страницата на американеца няма нито един фотос - т.е. той се е погрижил да ги премахне навреме.

В светските среди се шушука, че двамата са прекратили отношения, но за съжаление не са успели да запазят добрия тон помежду си. Зли езици коментират, че разлъката се е случила още по- далеч във времето, а честите визити на Божана, която доскоро живееше зад граница, се дължат на липсата на партньор.

Малцина обаче подозират, че в лудата надпревара за първото място в „Сървайвър” готвачката ще попадне в кръг от красиви мъже и то в момент след раздяла. Няколко седмици преди да заминат за Доминикана, Божана и сочените за победа участници са се запознали. Според феновете на формата Кацарова, която е била част и от „ВИП Брадър\", вече играе в коалиция. Сигурна е, че ще достигне до челните позиции в състезанието. „Мен най-много ме мотивира, когато някой каже: „Това няма да стане\" или любимото ми „никакъв шанс\". Един приятел ми каза преди години: „Божана, най-големият бонус в този живот е да бъдеш подценен, това просто дава допълнителна мотивация и прави успеха още по-сладък!“, коментира по-рано.

 Преди амбицията за голямата награда от 100 000 лв. готвачката възнамерява да се забавлява. От години насам тя известна като звезда, която обича шумните купони, алкохола и танците. В профилите й често могат да бъдат забелязани снимки или видеа от щури и безпаметни вечери, останали обаче скъп спомен в иначе пъстрия й живот.

Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето „Известни”, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името „Воини“. От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от жените - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистката Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

11 Коментара

Истината

преди 1 година

Ако има човек, който да е представител за неприятна личност, природно грозна жена , отвратителна персона, злобен лош характер , простотия и посредственост на куп, в съвкупност с огромно самочуствие и нереална оценка за себеси, то това е човека. Божана. Как може да е толкова ощетена от природата тази жена. Ем грозна, ем груба, ем с ужасен неприятен глас, ем с отблъскващо и антипатична излъчване, ем много проста, ем злобна и ем с претенции и самочуствие. То няма в нея капчица нещо хубаво и приятно да се хване човек .

Коментирай

Анонимен

преди 1 година

Сещам се за една друга по-антипатична Силвана Роу,тя е повече мъж отколкото жена.

Коментирай

Жанам

преди 1 година

По- скоро той нея... с тоя характер на говно в цикъл, даже съм изненадан, че е имала гадже. Кофти физиономия, кофти характер, кофти глас, кофти поведение... И не не ѝ завиждам, това виждам в тази особа

Коментирай

da si mii pudkata

преди 1 година

se 6si nameri nekoi i za nea ne q misleti ( a toa grajdanini po dolu deto pi6e em edi si ko em edi si ko na selo na migdanq ima po grajdanaliii ot tebe be toa )

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Тази готвачка с поведението си показва,че е по-кратките връзки,зарязват я бързо...

Коментирай

Буби

преди 1 година

Пример за антижена, но не е само това. Не искам 10-годишната ми дъщеря да гледа Сървайвър и заради тази наркоманка, която си мисли, че е много печена, защото пуши трева, но понеже явно е имала късмет (не е много сигурно) да не получи проблеми от това (както много други хора, които познавам) си позволява да настоява за легализирането й. Както и да е - то живота я и ще я наказва. Но не бива да я показват, защото е много много лош пример за младите. Въобще цялото предаване е пълно с пошли хора и ще направя всичко възможно да спра дъщеря ми да го гледа.

Коментирай

dudi

преди 1 година

sig maja ti sa napu6va , 6toto si 200 kila svinq i ne iska ta ibe затфа не харесваш kozanostra

Коментирай

Хаха

преди 1 година

Гледам Божанчето се е префасонирала тотално в желанието си да заприлича на нещо, устичката е боцнала с филъче, лицето е пообоцкала, косичка направила, цицки … ама трозното си е грозно. Или природата ти е дала и е била щедра към теб… или и цял живот пори да даваш и да те бодат с всевъзможни филъри и боклуци …то се вижда кой е красив по рождение и кой е грозен. Сори

Коментирай

Адриан

преди 1 година

Тя и във ВИП брадър беше загорела яко и много и се искаше Петко да и обърне внимание и да я хареса като жена , ама не е в кагегорията на Петко … той си избира и се затлежда само по красавици и финни женствени мадами, тая е грозен грубоват борсук тип мъжкадана. Тая става за приятелче за чашка, да се напиеш с нея, да се напушиш с нея и нещо повече.

Коментирай

До dudi от Буби

преди 1 година

Ами не съм 200 кила, а точно 47 и Божанчето може само да си мечтае да изглежда като мен. И не се напушвам вече (правила съм го като тинейджърка), защото знам до какво може да доведе. За мъжа ми - той също е сериозен човек и определено не си помисля да се напушва, но пък си ме е...е. Но на теб за съжаление яко ти личи, че често го правиш и вече не те слуша главата, а сигурно нямаш и какво да е....

Коментирай

хорейшо

преди 1 година

тоца крокодила е по-гадна!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.