Топжурналистката Маргарита Михнева се контузи! Като оздравее, ще види второто си внуче в Швейцария

16 Май 2022, 13:00


Известната журналистка Маргарита Михнева се контузи. Винаги елегантната дама, която на 21 април навърши 70 години, е с шина на крака, вероятно след падане, увериха се топфотографите на вестник „България Днес“. Те щракнаха разследващата журналистка да пресича, като се оглежда на пътека, с усмивка на уста.

 

„Няма да коментирам здравословното си състояние", лаконична бе Михнева, която, като се оправи, планира да отиде в Швейцария да навести второто си внуче, родено в края на миналата година.

 

Журналистката веднъж вече е виждала бебенцето Тео на единствената й щерка Неда. Оправната баба обаче иска да изкара повече време с двете внучета. „Хубаво е, че щерка ми избра да живее в подредена страна. В България щеше да й е много мъчно. Изненадаха ме с второто внуче, не чаках да се появи толкова бързо, само че всичко е божа работа.

 

Разликата с Леона-Маргарита - първата ми внучка, е годинка и два месеца. Тъкмо двете деца едновременно ще бъдат отгледани. Няма думи, с които да опиша щастието си", сподели Маргарита, когато се роди второто детенце.

 

На този етап журналистката не смята да живее за постоянно в Швейцария и самотата в София никак не я плаши. Казва през смях, че се радва на дребната си пенсия и ходи постоянно на шопинг в кварталните магазини - даже имала пенсионерска пазарска количка

 

„Работех цял живот, работех, уволняваха ме, гонеха ме и защо? За да получавам малка пенсия", споделя Маргарита, която е доволна, че дъщеря й си е подсигурила добра работа в цивилизована страна. Неда е почетен учител по тенис в най-скъпото частно учебно заведение в света - влиятелния швейцарски лицей „Льо Розе". Мястото си в влиятелното школо Неда Михнева спечелила след тежък конкурс с още 50 претенденти от 5 континента.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени