Топлес моделката Силвия Юрукова: Жената на президента не ме е гонила!

3122
14 Август 2021, 14:00


„Деси Радева не ме е гонила като кандидат-снаха и в тези твърдения няма нищо вярно.  Абсолютна лъжа и измислица са. В шок съм“.

Така топлес  моделката Силвия Юрукова коментира пред „България Днес“ медийни публикации, според които моделката не се понравила на съпругата на президента Румен Радев като кандидат-снаха за  сърцето на единствения й син Страхил.

Поредната кандидат-снаха била изоставена от волейболиста, след като майката не одобрила нейната недобра репутация. Става дума за моделката Силвия Юрукова, известна със скандалните си изяви във ВИП Брадър и топлес снимки.  Двамата със Страхил имали афера, започнала в социалните мрежи, където се запознали.

Преди време обаче недоброжелатели на двойката пуснали  в интернет техни лични кореспонденции, в които се уточняват кога ще се срещнат и разменят мили любовни реплики. Те достигнали до Радева и тя обстойно проучила възлюбената на сина си. Не останала никакъв доволна от нейната публична слава. Веднага се намесва в отношенията им и към днешна дата всичко между Силвия и Страхил е минала история,  като двамата дори не са съхранили приятелството си в интернет.

„Това е стара и претоплена история, която нямам идея защо се публикува. В  нея няма капка истина“, коментира Силвия.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени