Тошко Йорданов с 22 банкови влога! Дясната ръка на Слави декларирал над половин милион лв. спестявания!

09 Декември 2021, 15:37


Рекордьор по банкови сметки в 45-ото и 46-ото народно събрание е Тошко Йорданов, вижда се от декларацията му пред КПКОНПИ. Зам.-шефът на ИTH e вписал в нея, че има цели 22 спестовни влога, открити на негово име на територията на България.

 

Те са разпръснати в общо четири банкови институции и са в различни валути. Освен левови сметки дясната ръка на Слави Трифонов има още такива в евро, долари, британски лири и швейцарски франкове. Общата сума, която Йорданов е пръснал между всички 22 влога, възлиза на внушителните 528 927 лева.

 

В най-тлъстата си сметка къта 141 065 лева. Следват я тази с швейцарски франкове, която в родна валута възлиза на 62 452 лева.

 

Йорданов има и две с по над 50 бона, а останалите суми, съхранявани е различни банки, варират между 30 и 43 хиляди лева. Очевидно, преди да се гмурне е политиката, сценаристът на Слави е получавал крупно възнаграждение от него, за да успее да спести повече от половин милион предвид факта, че издържа син студент в скъп университет в Англия, пише „Ретро“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Този е
преди 9 месеца
0
Супер нагъл и противен тип
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени