Тото сбъдна мечта на Ники Илиев! Заля цяла София с мотото му

08 Февруари 2022, 16:00


Изпълнителят Йонислав Йотов-Тото сбъдна една от мечтите на актьора и режисьор Ники Илиев, слагайки билборди из столицата със сентенциите: „Никой нищо не ти дължи“ и „Вината е твоя“. И двете са думи на Илиев преди седмици в онлайн предаването на Тото сподели, че би желал тези думи да стигнат до повече хора.

 

За сбъднатата мечта се похвали самият Ники с няколко снимки в личните си профили в социалните мрежи. Под фотосите режисьорът написа: „Още една сбъдната мечта! Билборд с мой цитат. Йонислав Йотов, ти си жесток пич и си държиш мъжки на думата. Дули Дулев, благодаря ти. За тези, които не знаят: Наскоро бях на гости в подкаста му и казах, че ако някои ден мога да сложа билборд с мое послание към хората, то ще е: „Никой нищо не ти дължи“ и „Вината е само твоя“. Тото каза: „Правим го“. И двамата с Дули вярно го направиха“.

 

Той разкри, че именно позовавайки се на тези думи, е успял да преобърне живота си и да го подреди, пише „Телеграф“.

 

„Идеята е, че когато потърсих съществото на проблемите си в мен и спрях да обвинявам другите за това, че нещата не ми се получават, всичко взе да се обръща към добро, защото взех да намирам решения. И поех отговорност. Иначе има виновни хора за много неща, но е по-добре първо да погледнем към себе си. Не исках това да звучи като наставнически мотивационен пост, какъвто се получава, просто се кефя, че има такива стабилни хора“, споделя още Илиев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени