Това вече е прекалено! Веско Маринов се появи като КЛОУН на погребението на Шарлопов (Снимка)

9619
10 Февруари 2018, 10:49


Веселин Маринов се появи с нова прическа на погребението на милионера Шарлопов преди ден, с която събра възмутителните погледи на шокираните от вида му опечалени, видя HotArena.

Явно Маринов е решил да се прави на тинейджър, но пропуска факта, че формата на косата му е крайно неподходяща, както за визията  и за годините му. Фризьорът го е остригал нула номер отстрани над ушите му, като е запазил оплешивелия перчем на темето. От което се е получило нещо крайно смешно и неподходящо. Всъщност той направо изглежда като клоун.

Ситуацията става още по-унизителна за него и от факта, че се носи с тази прическа не от вчера, а вече почти цял месец. В същия вид Маринов се появи на парти във Велинград, където според запознати е празнувал раздялата си с Веселина Пеева.

Явно Веселин Маринов сериозно се е чалнал покрай любовните му драми с бившата сервитьорка от Добрич - Веселина Пеева. От известно време той публично се дистанцира от нея и не я мъкне със себе си. Тази рязка променя в поведението на певеца се дължала на майката на Маринов. Притеснена за сина си, възрастната жена нарече Пеева публично „уруспия“ и закле сина си да бяга далеч от нея. 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени