Трансджендър упои и ограби българска моделка в Ню Йорк (Снимки)

26 Април 2023, 12:00


Моделът с български корени Анна Чорбаджиев, която се подвизава в САЩ под псевдонима Анна Алимани, е била упоена и обрана от трансджендър в бар в Манхатън. Това пише NewYork Post.

Манекенката с български корени Анна Чорбаджиев (вляво) и трансджендърът Анджела (вдясно)

„Измамата, за която в момента водя дело във Върховния съд, напомня на поредица от обири в нощни гей клубове в Ню Йорк, при които двама мъже загинаха от свръхдоза“, напомни 25-годишната Анна Чорбаджиев.

„Слава Богу, че съм добре“, заяви Чорбаджиев.

Моделката разказа и хронологията на събитията във въпросната нощ, когато е била упоена и ограбена. Същата вечер тя излиза за по питие с приятели в хотел „Бакара“ в Голямата ябълка. Неин приятел я запознава с трансджендъра Анджела Акоста де Мастронарди - млада брюнетка, облечена в жълта рокля на Versace.

„Всички се забавлявахме заедно и аз не изпитвах никакви съмнения в този човек“, каза Алимани, брокер на недвижими имоти, който участва в седмиците на модата в Париж и Ню Йорк и краси кориците на Harper’s Bazaar и международното издание на Glamour.

След като компанията напуснала хотел „Бакара“, трансжената Андежела предложила да посетят друг бар, стопанисван от компанията „Madison Square Garden Entertainment“.


„Тя предложи да плати сметката, на картата и бе отхвърлена. Тогава аз казах: „Нека аз платя“, спомня си Чорбаджиев, която извадила своята карта American Express.

Пет минути след първата глътка мартини на Анна Чорбаджиев й прилошало и поела към изхода, но трасджендърът скочил след нея в таксито. По същото време Анна проверила в портфейла си и установила, че кредитните й карти липсват.

Манекенката осъзнала, че е станала жертва на Анджела и си поискала обратно платежните средства, уточнява Телеграф. Трансджендърът се видял в чудо, след като Чорбаджиев го хванала за косата и тайно върнал задигнатото в чантата на моделката. Въпреки скандала Анджела последвала Анна до сградата, в която живее.

„Помислих си: „Няма начин да ме ограбиш, к*чко“. Трябваше да я избутам от асансьора“, разказа още Анна Чорбаджиев. Малко по-късно тя забелязала, че от картите й са изтеглени около 1 500 долара за бакшиши.

Манекенката подала сигнал за престъплението в полицията в Ню Йорк, където детективите я информирали, че Анджела всъщност е мъж, срещу когото вече си били подадени редица жалби за подобни изцепки в Лас Вегас, Маями и Ню Йорк.

Заради стреса и понесените щети Анна Чорбаджиев е завела иск за 1,5 милиона долара срещу компанията, стопанисваща нощния бар, като твърди, че служители са сътрудничили на трансизмамника и са поделили с него откраднатите пари.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахахаха
преди месец
-4
Трансджендъра по-хубав от нея
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахахаха
преди месец
-4
Трансджендъра по-хубав от нея
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени