Три години след раздялата: Ани Салич и Бранко се събраха

1902
26 Ноември 2020, 14:48


Неочакват обат е настъпил в отношенията между водещата на Нова тв Ани Салич и бившия й мъж Бранко Салич, узна HotArena.


Три години, след като папараците на "Ретро" заснеха как новинарката и сръбският продуцент си делят директно на улицата покъщнината, събрана в няколко куфара и найлонови пликове, изглежда са решили да си дадат втори шанс, шушукат в телевизионните среди.


Причината да се смята, че разпадналото се семейство е затоплило отношенията си, са все по-честите появи на Бранко Салич в Рударци. Бившите съпрузи са започнали да се виждат все по-често покрай пандемията от коронавирус.


Миналата есен Бранко Салич бе ангажиран във "Фермата", но този сезон продукцията не го потърсила за работа. Прекалено многото си свободно време сърбинът започнал да уплътнява с чести визити в Рударци, уж за да прекарва повече време с децата, а и за да стои по-далеч от вилнеещата заразата в столицата.


Дали Ани и Бранко са запалили отново огъня на нявгашната си любов или просто съжителстват като съквартиранти на чист въздух, предстои да разберем.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами
преди месец
0
когато разберете, тогава напишете за заглавие СЕ СЪБРАХА... Иначе това са евтини и подвеждащи "трикчета" за" пленяване" на блеещите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени