Три месеца по-рано: Стотачка на черно за концерта на Лили

310
26 Май 2021, 11:30


Стотачка на черно са първите оферти за билети за изявата на Лили Иванова във Варна и Бургас, видя HotArena.


Дългоочакваното национално турне на примата, отлагано няколко пъти, сега тръгва от Летен театър Варна на 3 септември и продължава на 14 септември в Античния театър на Пловдив. И двете събития са разпродадени, а все още има желаещи да купят билети за тях. Третата дата от турнето - 25 октомври, в Бургас, също е на път да бъде продадена изцяло. Останали са само единични бройки от по 50 и 40 лв. 


Някои публикуват обяви с търсене на билети във фейсбука на певицата, но там няма конкретни предложения за цени. Има желаещи, които не са успели да се сдобият с билети за повече дати, но вече са готови да платят и по-високи цени. Така фенка на име Николина Петрова пише, че би платила малко по-висока цена, но не повече от 100 лева за билет, който е 60 лева. А Костадин Бъчваров пише във фейса на певицата: "Търся билет за Пловдив! Ако някой има в повече, ще се радвам да ми пише.". Като не уточнява дали би платил по-висока цена. 


В последните десетилетия именно за концертите на Лили се случва да се търсят билети на черно. Спекулантите у нас купуват пропуски за концертите на западни изпълнители и после целенасочено ги продават на по-високи цени, но за Лили не го правят. Затова много рядко се случва някой да предлага билети за нейни концерти. Правят го най-вече тези, които по една или друга причина са възпрепятствани да отидат на концерта, пише Телеграф. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени