Тризначката Надежда от Лондон: Цигански булгаре, и Господ да ходи по земята, няма да ви помогне!

1559
08 Август 2020, 11:18


Тези цигански булгаре умират от агресия и злоба. И Господ да ходи по земята, няма да ви помогне. С този коментар изригна от Лондон една от тризначките - Надежда. Думите блондинката написва в личния си профил във фейсбук. Поводът за острия коментар е молбата на мадамата за работа в Лондон, която публикува в профила си, и последвалата дискусия.

В разговора с други наши сънародници, повечето от които живеещи на Острова, Надежда получава предложение за работа като чистачка срещу близо 10 паунда на час и още 4 за транспорт всеки ден. Изисква се оправяне на легла с чисто спално бельо и хавлии, както слагане на шампоан, душ гел и сапун във всяка стая. Предложението идва от Славка Илчева, която й препраща обявата за работа.

"Аз почистване не търся! Всички чистачки в Англия са професионални свир*аджиийки, да не пропусна и сервитьорките (това е системата на България). Предлагаш нещо, което аз съм съдила десетки компании и отново искаш да се изгавря със себе си, няма как.... ще прося на улицата, докато не премахна тези документи от гнусната държава, която смуче от нас като паразит", пише Надежда Станчева, като "България Днес" оставя в почти непроменен стил изказа й. (Скрийншот от квалификациите на блондинката вижте в галерията).

В дискусията се намесва Йордан Куртев, който казва на тризначката: "Работа ти намират ма, парцал". Това още повече вбесява Надежда и точно тогава тя отговаря: "Сега всички ще се убедят кой кого обижда и кой умира от агресия и злоба (тези цигански булгаре) и Господ да ходи по земята, няма да ви помогне....".

Следва нова порция взаимни упреци, като накрая Надежда заявява: "Правя последен опит да видя колко агресия има към нас, за да си махна документите, че съм българка".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mangalka
преди месец
0
Pogledni se ma PARTZAL MANGAL! TI SI 100 % MANGALKA. NO MOGA DA TI POMOHNA DA WZEMESH WANGALSKI PASPORT OT INDIA. I ZAPOCHNI DA SI MIESH PUTKATA, CHE WECHE E CHERWJASALA I MIRISHE NA UMRJALA KOTKA .EH AKO BASHTA TI E ZNALE KADE SE ZLAGA KAPUTA..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мито
преди месец
0
Тази ебаси косматите вежди дето има! Представям си курабията и каква ще е !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Не ни занимавайте изобщо с тези амеби.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Камериерка в хотел- съвсем прилично за емигрант,поне за начало!
преди месец
0
А тя каква работа си търси- Директор на банка ли?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vnl
преди месец
0
Тези се изживяват като световни звезди, а живеят в приют за бездомни. Не стига,че не знае езика, а и претенции за работа има. Масово българките в Лондон работят като чистачки по къщи и в хотели. Ще си остане с претенциите и ще си живеят двечките в приют за бездомни. След нова година може и да ги депортират в България, ако нямат статут на уседналост, който едва ли са си извадили. Нали на тях все някой им е длъжен.
Лупи
преди месец
-1
Дори за не бяхте написали името на тризначката Надежда всеки щеше да разпознае вмирисаната скумрия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени