Трол тормози жената на Вергов от два месеца

28 Юли 2022, 11:14


От близо два месеца съпругата на популярния актьор Юлиан Вергов - Ирина Ялъмова, е подложена на тролски атаки, научи  HotArena. В профила в инстаграм на друг известен актьор - Моню Монев, потребител с ник нейм shosholinobambino е качил следния текст: "Да запознаем ли феновете на Юлиан Вергов защо Ирина Ялъмова, майката на дъщеря му, вече не работи в една известна фирма? Мисля, че ще е добре дошла за медиите тази новина, какво мислите, г-н Монев", пише неизвестният автор. Подобни постове се появяват периодично в последно време и в други профили и социални мрежи.

За вестника съпругата на Вергов, която е специалистката по пиар, реклама и комуникации, каза, че няма никаква представа защо някой, скрит зад фалшив профил, пълни и други социални мрежи с клевети и заплахи по неин адрес.

"Това продължава вече месеци. Явно това са абсолютно тролски занимания", убедена е половинката на актьора.

"Написаното няма нищо общо с истината. Предполагам, че визират фирмата, в която вече не работя. Аз имам изключителни отношения с хората от нея, даже след като напуснах, работя по проекти с тях", сподели Ялъмова.

"Факт е, че тези коментари не са доброжелателни. Факт е, че очевидно виреят вече не знам колко месеца. Едно и също, едно и също... То няма никакви факти в крайна сметка", добави съпругата на Вергов.

Тя каза още, че в днешно време все повече хора се занимават с несвойствени неща. "Какво им влиза в работата Моню Монев, Марта Вачкова, Владо Пенев?", попита пиар специалистката, имайки предвид, че същият тролски коментар се е появил и в техните профили в социалните мрежи.

"Аз нямам от какво да се притеснявам, няма на кого да се обяснявам. Повече от 20 години работя в тази сфера и достатъчно хора ме познават", подчерта Ирина Ялъмова.

"Преследват ме с опити за дискредитация, то и аз мога да правя подобни неща, въпреки че не съм такъв човек. Очевидно всеки може да си прави каквото си иска. Безумно е това нещо! Опитвала съм да си обясня защо човек би тръгнал да се занимава и да прави подобно нещо", добави съпругата на известния актьор.

Тя смята обаче, че търсеният от трола скандал едва ли ще се състои, защото "широката публика" няма да разбере нищо "извън контекста". "Нека разкаже за какво точно става въпрос. Въпреки че всичко се случва, човек може да бъде уволнен, но в случая аз съм напуснала след четири години доста успешна работа там. Не съм имала конфликти нито с клиенти, нито с колеги. Мисля, че това е най-добрият екип, който съм създавала и с който съм работила", категорична е Ирина Ялъмова.

Юлиан Вергов също изрази пълното си недоумение от тролските атаки по адрес на съпругата му в социалните мрежи.

"Аз вече свикнах да не обръщам внимание на нищо. Особено в тази действителност, в която живеем. Какво ли не съм чувал за себе си - че съм наркоман, че съм изоставил детето си...", коментира за "България Днес" популярният актьор.

 

Юлиан Вергов също бил чувал нелепици за себе си

Юлиан Вергов също бил чувал нелепици за себе си

 

Вергов подчерта, че изобщо не е в час защо на някого му е хрумнало да напада жена му и да заплашва с разкрития за професионалното й битие и самия него.

"Да пишат каквото си искат. Нито знам защо го правят, нито ме интересува", обобщи едно от най-емблематичните лица в родното кино.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени