Убиецът Максим Стависки сам като куче, вместо да е в затвора, наглият руснак курортува на морето

12543
13 Август 2017, 12:00


10 години след адската катастрофа, в която виновно уби младеж и изпрати в доживотна кома Мануела Горсова, Максим Стависки не изглежда като човек, изпитващ угризения на съвестта, видя HotArena.

Когато предизвика касапницата с шофирането си в нетрезво състояние, световният шампион по фигурно пързаляне се скри за известно време от публичното пространство, но сега не се срамува от стореното.

През лятото спортистът килър може да бъде забелязан всеки ден по улиците на Царево, където с жена му Албена Денкова имат лятна вила. Напереният спортист е трън в очите на хората от морското градче, които не могат да му простят, че прекърши два живота. Че жителите и курортистите на бившия Мичурин странят от Максим, става ясно и от снимки, направени от папараците на „Уикенд”. На кадрите кънкьорът е сам като куче – явно никой не желае да му прави компания, когато е на разходка или на заведение.

„Много неприятен човек – вместо да се засрами, да се покае след като уби двама души, още повече се напери и взе да си придава важности”, коментира съсед на Стависки.

Човек с нормална чувствителност никога повече не би шофирал, ако с колата си е отнел човешки живот. Руският пияндурник Стависки обаче е дебелокож и не вижда нищо нередно в това да кара огромен джип, подобен на онзи, с които извърши непростимо убийство на пътя Приморско-Созопол. С роувъра „Исузу” фигуристът пътува навсякъде, използва го, за да се предвижва дори и на свръх кратки разстояния от по няколкостотин метра.
Преди няколко дни, точно навръх 10-ата годишнина от катастрофата, Максим спря високопроходимото си возило пред пицария в центъра на Царево. Руснакът с български паспорт слезе от колата и се отправи към една от масите в ресторантчето. А след като се настани удобно, си поръча кафе и зачака да му донесат кофеиновата напитка, ровейки в телефона си.

„Гледай го този, живее си така, сякаш никога не е причинявал трагедия. Вместо да лежи в затвора, си гледа кефа по морето”, не криеха възмущението си хора, забелязали ВИП особата в уютното ресторантче.

Стависки и жена му Албена вдигнаха в Царево луксозната си 2-етажна къща с веранда, 4 спални, огромен хол и просторна детска стая преди 2 г. Оттогава Максим прекарва цялото лято на морето, а през останалото време е в Москва. Със себе си в Русия той взима и съпругата си и сина им.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха-ха-ха!
преди 3 години
0
Ле-лееее! Какви измислици! Не знаех, че Максим Стависки е овладял телепортацията. Вече може да бъде на две месна едновременно - в Бъгария и в Русия. Всяка вечер има представление на лед в Сочи, в "Ромео и Жулиета". Или е станал Супермен и може да лети? Па и от какъв зор ще ходи на плаж гук, когато сочинския е много по-луксозен? Да не говорим за тамошните хотели и забавления. Кой ли ще се хване на лъжите ви?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до грозно
преди 3 години
-1
"Не може да казвате пияндурник на шампион" А можеш ли да казваш шампион на пияндурник?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
грозно
преди 3 години
-14
Ама страшно злобно заглавие сте сложили!Може да е всякакъв,но не е безскрупулен убиец.Със сигурност има съвест,но за съжаление времето назад никой не може да го върне.Не може да казвате пияндурник на шампион заради една случила се трагедия..Долно е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до грозно
преди 3 години
-1
"Не може да казвате пияндурник на шампион" А можеш ли да казваш шампион на пияндурника?!
грозно
преди 3 години
0
Човек,който се пързаля и прави пируети,върти се на леда,държи партньорка не може да е пиандурник.Двете неща не са съвместими.Бъдете реалисти.Като спре да се пързаля може да се пропие,но в активните си години е абсурдно да се твърди,че е такъв.
777
преди 3 години
-6
Срам за Бългория са тези двамата! Всъщност защо не е в затвора това говедо?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еелеонора
преди 3 години
-6
Нещастник! Ако преди десетилетие съм им се възхищавала,то вече се е превърнало в ненавист! Син на родителите си-богати руснаци и му се размина,нали? На тези двамата на нито един спектакъл не съм отишла и няма да отида! ЗАЩО НЯМА ЧЕРЕН ПЕЧАТ? ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА ДА ИДВА? НАЙ-ВЕРОЯТНО ПРОДЪЛЖАВА ДА ШОФИРА,НАЛИ? ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА????? ДА СВ МОЛИ,ЖИВОТЪТ ДА НЕ ГО ВЪРНЕ НА СИНА МУ,ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО Е ПРИЧИНИЛ НА ТЕЗИ СЕМЕЙСТВА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Елена
преди 3 години
-2
Тези въпроси към българския съд. В България няма правосъдие.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени