Учителки пропищяха от фасоните на мъжа на Джулиана Гани

08 Август 2021, 18:00


Джулиана Гани ще спести доста пари през август. 40 лева на ден й струва детската градина на сина й, но Мис Силикон няма да влиза в този разход до края на месеца. Забавачницата на момченцето е в кв. „Редута”.

„Отдъхнахме си, че поне до септември няма да търпим фасоните и позите на таткото Илиян Найденов. Той се държи така, сякаш светът е негов. Надува се, паркира си мерцедеса, където му падне, а направиш ли му забележка, става арогантен. През август синът му беше само 2 дни на градина. Илиян дойде, хвърли 80 лева и каза, че Давид ще отсъства в следващите няколко седмици”, споделиха пред „Уикенд” родители, използващи услугите на същата ясла. Те недоумяват на какво се дължи високото самочувствие на партньора на Гани - та нали монтанчанинът е известен най-вече с това, че е мъж на жена си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 9 месеца
0
Те не живеят ли в Пловдив?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 9 месеца
-3
човекът се доказва пред жена си. Нали, ако не се показва достатъчно мъж, джулката ще му посочи вратата - тя си има стандарти ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hoho
преди 9 месеца
0
И какви изисквания и стандарти може да има проститутката Джулка към мъжете? Умрял е някой за нея, и само това жиголо се нави да й направи дете и живее с нея. Нормален мъж нивгаш няма да се завърти около Джулката.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени